1. okt.
Tikuvõileivad
6 viilu leiba1 paprika
8 viilu sinki
8 suurt juustuviilu
24 viinamarja
24 tikku
veidi pehmet võid
Määri leivale või ja lõika leivaviil neljaks võrdseks osaks. Lõika ka paprika, singi- ja juustuviilud väikesteks ruutudeks. Aseta singiviil, paprika, viinamari ja juust tiku abil leivale.
Täidetud munad
8 muna100 g juustu
2 sl võid
4 sl majoneesi
1 paprika
peterselli
Keeda munad kõvaks, jahuta.
Riivi juust peene riiviga
Lõika munad pikuti pooleks.
Hõõru või, munakollased, majonees ja riivjuust ühtlaseks seguks.
Lõika muna alumiselt poolelt ära väike viiluke, siis seisab muna taldrikul paigal.
Täida munad seguga, kaunista paprikatüki ja petersellilehega.
Peakokk: Victoria
Küpsisetort
1 pakk tavalisi kandilisi küpsiseid1 dl moosi
200g hapukoort
1 dl marju (vaarikad)
50 g šokolaadi Bitter (ilma lisanditeta)
* Lao taldrikule 4 küpsist, määri nendele pool moosist.
* Lao nendele veel neli küpsist ja määri nendele ülejäänud moos.
* Murra ülejäänud küpsised tükkideks ja sega hapukoorega.
* Tõsta küpsise-koore segu ühtlase kuhjana tordile.
* Pane marjad tordi peale.
* Murra šokolaad tükkideks ja pane kilekotti.
* Täida kauss võimalikult kuuma kraaniveega ja aseta šokolaad koos kilekotiga otsapidi vette.
* Kui šokolaad on täiesti sulanud, siis nirista šokolaad sigri-migri triipudena tordile.
* Pane tort külmkappi.
Peakokk: Kenneth
Juustu-singi mini pankoogid
3 muna
0,5 liitrit piima
1 spl suhkrut
natuke soola
Täidis:
150 gr sinki
150 gr riivjuustu
2-3 dl majoneesi
Tükelda sink väikesteks kuubikuteks.
Pane munad kaussi ja klopi natuke. Järgmisena lisa piima ,ning lisa sool ja suhkur.
Siis tuleb lisada jahu kui sa jahu lisad sega samal ajal. Tainas on valmis!
Lisa õli või võid - oma valik.
Pane pannile väikestes kogustes tainast ,et tekiksid väiksed pannkoogid. Kui oled pannkooki mõlemalt poolt pööranud siis lisa juust ja singikuubikud.
Soovi korral määri soojale pannkoogile majoneesi. Lisa riivjuustu ja singikuubikuid. Serveeri!
Peakokk: Aale
Keedetud riis
300 g riisi
Vala riis sõelale ja loputa jooksva vee all korralikult. Riis on puhas kui vesi on muutunud läbipaistvaks ja nii ei muutu riis kleepuvaks. Vee puhul kehtib reegel 1 osa riisi, 1,5 osa vett.
Pane riis koos veega potti, lisa sool ning kuumuta keemiseni, sega, lase keema, kata potikaanega ja keera pliit kõige madalamale kuumusele. Ära sega, lase haududa. Riis on valmis, kui kogu vedelik on imendunud.




No comments:
Post a Comment