Toorsuitsupeekon lisab argipäevasele lihtsale hakkliha-köögiviljasupile meeldivalt hõrku suitsumaitset. Serveeri hapukoorega.
Kogus 4-le.
|
Koori ja tükelda porgandid ja pane puljongikuubikutega maitsestatud keeva vette. Keeda 10 minutit ja lisa siis kartulikuubikud. Lõika peekoniviilud ristisuunas ribadeks, pruunista õlis ja tõsta köögipaberile nõrguma. Pruunista pannil hakkliha ja lisa supile. Lisa ka peekoniribad ja maitsesta supp pipraga.
Hauta madalal kuumusel, kuni köögivili on pehme. Puista serveerimisel üle hakitud maitserohelisega.
Allikas: toidutare
Peakokk: Krislin
Ananassimaitseline kanavorm
Tšillikaste lisab vormiroale mõnusat teravust, mahedama maitse saamiseks kasuta selle asemel ketšupit. Ananassikonserv teeb vormiroa meeldivalt mahlaseks ja kergelt magusaks.
Kogus 4-le.
|
Valmistusaeg:
Allikas : toidutare
Peakokk: Meelika
Šokolaadibesee-pohlarull
Besee:
10 munavalget
400 g suhkrut
100 g mandlilaaste
100 g jahu
3 sl kakaod
Kreem:
500 ml vahukoort
100 g suhkurt
200-300 g pohlamoosi (meie kasutasime mustikamoosi)
Valmistamine:
Vahusta munavalged ilma suhkruta kõvaks vahuks. Lisa suhkur ja vahusta veel 2-3 minutit. Sega õrnalt hulka kakao ja purustatud mandlilaastud.
Kalla segu küpsetuspaberiga kaetudahjuplaadileja aja ühtlaselt laiali. Küpseta 175 kraadi juures 15-20 minutit. Jäta jahtuma.
Vahusta vahukoor koos suhkruga kõvaks vahuks. Määri jahtunud põhjale pohlamoos ja kata vahukoorega. Keera rulli ning jäta 30 minutiks külma seisma. Lõika 6-8 viiluks.
Peakokk: Birgit
No comments:
Post a Comment