
1 suitsukana koib
300-400g hiinakapsast
3 tomatit
1 värske kurk
200g rohelist sibulat
1 väike purk maisi
majoneesi
1. Eemalda kanakoivalt liha ja tükelda tükikesteks
2. Kapsas rebi tükikesteks
3. Tomatid lõika kuubikuteks ja kurk tükelda
4. Kõik komponendid omavahel segada
Allikas: Kokaraamat
Peakokk: Janet

Kana-riisipajaroog
6 portsjonit
Koostisained
2 | dl | riisi |
500 | g | kanafileed |
2 | spl | õli |
2 | tk | porgandit |
2 | tk | sibulat |
1 | dl | tomatipüreed |
1 | l | kanapuljongit |
soola | ||
musta pipart |
Juhised
Lõika kanafileed kuubikuteks ning pruunista
pannil. Viiluta porgand, haki sibulad ning kuumuta paksupõhjalises
potis. Lisa tomatipüree ja must pipar, samuti kanatükid. Kuumuta veel.
Kalla peale puljong, kuumuta keemiseni ning lisa pestud riis. Hauta
vahetevahel segades pehmeks. Vajadusel maitsesta soolaga.
Allikas: retseptiraamat.ee
Peakokk: Sigrid
Marianne rullbiskviit
Fazeri Marianne piparmündikompvekkidega maitsestatud toorjuustukreem kakao-rullbiskviidi sees.
-
Biskviit:
- 4 tk muna
- 1,5 dl suhkrut
- 4 sl nisujahu
- 3 sl kakaopulbrit
- 2 sl kartulitärklist
- 1 tl küpsetuspulbrit
-
Täidis:
- 200 g maitsestamata toorjuustu
- 2 dl 35% rõõska koort
- 15 tk Marianne kompvekke
Kuni põhi jahtub, valmista täidis. Vahusta koor ja sega juurde toorjuust. Purusta Marianne kommid ja lisa segule (või kasuta Fazer Marianne Crush kompvekipuru).
Määri täidis ühtlase kihina jahtunud biskviitpõhjale. Keera rulli nii, et serv jääks rulli alla. Pane rullbiskviit küpsetuspaberisse keeratuna külmkappi jahtuma.
Allikas: Nami-nami
Peakokk: Kertu
No comments:
Post a Comment