Sulatatud juust, jääsalat kana, riivjuust, lavaš
Peakokk: Steelia
Koorene kanapasta
400g pennesid
300g kanafileed
Väike vahukoor
1 merevaik
2 tomatit
1 paprika
2 küüslaugu küünt
Veidike porrut
Pane makaronid keema. Kuumutada kastrulis õli ja lisada juurde küüslauk ning porru. Kuumutada veidi ja lisada tükeldatud kana. Pruunistada kana ning maitsestada (broilerimaitseaine ja karriga). Kui kana hakkab juba valmis saama lisada tükeldatud paprika ja tomat. Kuumutada ja lisada koor. Segada ja lisada umbes pool merevaigust (oleneb. kui paksu kastet soovite). Maisestada soola ja pipraga. Makarone tasub kindlasti keeta soolases vees (öeldakse, et vesi peaks olema umbes sama soolane kui merevesi) ja potile kaant mitte peale panna. Kui penned on valmis, valada ära vesi ja segada kokku kastmega. Serveerida ja lisada parmesani.
Allikas: Love of food
Peakokk: Lisbet
Porgandikook
porgand 450g (puhastatult)
suhkur 290g
jahu 260g
küpsetuspulber
toiduõli (natuke)
kaneel
sool 1tl
Peakokk:Raili
No comments:
Post a Comment