Kogus | Koostis- ja maitseained | |
100 | g | Salaami või chorizo |
2 | spl | Õli |
5 | tk | Kartul (keedetud) |
Sibulapulber | ||
1 | küüs | Küüslauk (peeneks hakitud) |
Must pipar | ||
Sool | ||
6 | tk | Muna |
1 | dl | Piim |
Valmistusaeg:
Vorsti-kartulivormi võid serveerida ka soojalt.
Peakokk: Loore P.
Allikas: toidutare
Maitsvad kanarullid
2 grillitud broilerikoiba , 6 lasanjeplaati , 2-3 dl valmis tomatikastet , 1 pott värsket spinatit , 150 g riivitud juustu , musta pipart , 1 dl vett
Tükelda kanaliha, keeda lasanjeplaate ükshaaval rohkes soolaga maitsestatud vees, igaüht 3-4 minutit ( kalla ka keeduvette torts õli ). Tõsta plaadid kohe ükshaaval külma vette. Kui mõni neist murdub ära ehmu- vormis rullidele riivjuust peale ja katkine koht ei paista välja. Võta pastaplaat vees ja laota lauale, määri õhukeslelt tomatikastet. Lõika kääridega värskeid spinatilehti peale. Seejärel lisa ka mõned kanatükid, riputa peale riivjuustu ja jahvata musta pipart. Keera rulli ning tõsta madala ääraga ahjuvormi liitekoht all. Toimi samamoodi ka teiste pastaplaatidega. Sega ülejäänud tomatikastme juurde vesi ja vala vormi. Puista peale ülejäänud riivjuust. Küpseta 200 kraadi juures 20 min
Peakokk: Valeria
Šokolaadi-ricotta magustoit
(neljale)
|
Valmistusaeg:
Sulata tume šokolaad vesivannil või mikrolaineahjus. Sega kondenspiimaga kakao ja ricotta. Viimasena lisa sulatatud šokolaad ja marjad (võid marjad ka magustoidu peale panna). Sega korralikult läbi ning jaota kausidesse. Sobib hästi serveerida röstitud metsapähklite (sobivad ka maapähklid) või hapude marjadega (nt mustade sõstardega).
Peakokk: Loore K.
Allikas: Toidutare
No comments:
Post a Comment