Ained:
500g külmutatud pärmi-lehttainast
1 muna
200g juustu
Valmistusviis:
Rulli tainas lauale lahti. Klopi lahti muna ja pintselda tainas munaga. Riivi juust ja raputa taignale. Lõika taignast meelepärase suurusega juustukangid, tõsta küpsetuspaberile ja küpseta 200 C juures 15-20 min. Head isu!
Arbuusisalat
Ained:
Pool keskmist arbuusi
Feta juustu tükid
Oliiviõli
Basiilik
Meelepärased maitseained
Valmistusviis:
Lõika arbuus kuubikuteks. Tükelda basiilik ja lisa ülejäänud ained ning sega salatiks. Söö kohe peale salati valmimist.
Peakokk: Sandra
Kanasupp
4 kartulit
4 porgandit
1 paprika, 1 kapsapea lillkapsast (ja/või paprikat, see on ka väga hea seal sees)
4 puljongikuubikut
maitseaineid (sool, pipar, loorber karri või kanamaitseaine kollase karriga, jms, mis meeldib)
Peakokk: Kristiina
Toorjuustu - valge šokolaadi kook
Pöhi: 300g Digestive küpsiseid
100g vöid
Täidis: 400g toorjuustu
200g valget šhokolaadi
200g hapukoort
2 muna
1 tl vaniljet
Sulata šokolaad vesivannil. Sega miksriga kokku toorjuust, hapukoor, munad, vanilje ja löpuks sulanud šokolaad. Aseta täidis pöhjale ja küpseta ahjus 150 kraadi juures umbes 35-40 min. kuni kook on ühtlaselt pealt pruun. Jahuta ja aseta külma.
Peakokk: Ingrid
No comments:
Post a Comment