Hakklihasuupiste leivakorvikestes
Tavapärase salati asemel võib leivaümbrised täita ka soolase seguga ning seejärel ahjus valmis küpsetada. Kui valite mõne vedelama täidise, peaksite korvikeste siseküljed läbiligunemise vältimiseks pehme margariiniga sisse määrima.
|
Rulli koorikuta saiaviilud tainarulliga veidi õhemaks ja eemalda nurgad. Määri ühele küljele õhukeselt margariini. Suru viilud muffinipanni pesadesse nii, et margariiniga kaetud pooled jäävad vastu panni. Lõika sibul ja paprika hästi peeneks, sega mikseri tainakonksude abil koos ülejäänud ainetega ühtlaseks mahlaseks seguks. Jaga see leivaümbristesse ning küpseta 175° juures umbes 40 minutit ehk kuni liha on täiesti küps.
Kätlin
Lasanje
Kirsti
Ameerika šokolaadikook
200 g võid
4 muna
2 dl suhkurt
1 dl naturaalset kakaopulbrit
2 dl jahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 tl vanillisuhkrut
150 g tumedat šokolaadi
150 g sarapuupähkleid
Šokolaad ja pähklid tuleb hakkida, või sulatada ja jahutada.
Toasoojad munad suhkruga tugevaks vahuks vahustada.
Eelnevalt segatud kuivained sõeluda tainasse vaheldumisi sulatatud või lisamisega ja segada ettevaatlikult alt üles tõstes.
Viimasena lisada pähkli- ja šokolaaditükid.
Kallata tainas ühtlase kihina küpsetuspaberiga voodertatud küpsetusplaadile ja panna eelnevalt 200 kraadini soojendatud ahju ning küpsetada 15-20 minutit - kuni koogisse torgatud puutikk jääb puhtaks(kui ei satu sule šokolaaditüki sisse torkama).
Jahtunud kook lõigata ruutudeks ja puistata üle tuhksuhkru või riivitud šokolaadiga.
Karliisa
No comments:
Post a Comment