Tuesday, April 19, 2011

8a

Pannkoogid hakklihaga
peakokk Karmen


Sealiha nuudliroog


450g munanuudleid
õli
1 suurem sibul
6 küüslaaugu küünt
450g sealiha
1 porgand
rohelist sibulat
hiina kaste - vürtsikas
tšillipipart
karrit

Lõika sibul, küüslauk tükkideks ning prae läbi kõrgemate äärtega pannil.Lõika sealiha tükkideks.Tõsta küüslauk-sibul pannilt ära ning pane asemele sealiha. Prae kuldpruunikaks. Haki roheline sibul ning lisa pannile. Haki porgand tikkudeks ning lisa pannile koos kõige muuga. Lase olla 5 minutit ning lisa hiina kaste, tšilli pipart, karrit ning soovi korral soola, suhkrut - suhkur teeb magushapukaks roa. Lase pannil podiseda. Murendada munanuudlid väiksemateks tükkideks ning pane keeva vette , hoida u 4 minutit, või kuni nuudlid on pehmed.
Segada kokku nuudlid ning sealihaga kaste. Serveerida maitserohelisega

Peakokk Johanna

Kodujuustu küpsisetort

Koostisosad: 200g küpsiseid, 100g või, 2sp suhkrut, 400g murakamaitselist kodujuustu, 4sp suhkrut, 2tp vanilli suhkrut, 400g kohupiima pastat, 1-2 pakki maasika maitselist tarretise pulbrit


PÕHI: purustada küpsised ning segada võimalikult ühtlaseks massiks toasooja võiga ning lisada suhkrut. Pane lahtikäiva koogivormi toidukile, et kook jätaks kena kuju ja oleks pärast lihtsam kuskile suurele taldrikule asetada. Määri küpsise ja või segu põhjaks enam vähem ühtlaselt.

TÄIDIS: vahusta vahukoor ning lisa sinna suhkur ning vanilli suhkur. Vahusta veel läbi ning lisa siis kodujuust ning kohupiima pasta. Vahusta kõik ühtlaselt läbi ning lisa natuke zelatiini, et täidis püsiks.

KATE: lisa vett natuke ning keeda tarretisepulber ning lase sellel ära jahtuda ning alles siis lisa peale ning lase pool tundi külmkapis seista. Soovitavalt valmista kohe algusest see valmis. Soovikorral võib ka lisada marju sisse.

Peakokk: Renali

No comments:

Post a Comment