Kartulikotletid Parmesaniga
Kui kasutad toorest või pooltoorest köögivilja, pead kotleti kindlasti pärast ahju järelküpsema panema. Seda enam, et köögiviljakotletid on sageli päris paksud ja vajavad pikemat küpsemisaega.
Kuuele
1. Koori ja riivi toored kartulid.
2. Haki sibul ja lisa riivitud kartuli hulka.
3. Klopi munad segamini hapukoorega.
4. Sega munamass kartulite hulka.
5. Lisa kõik ülejäänud komponendid ja sega mass korralikult läbi.
6. Kuumuta pannil õli ja prae kotletid mõlemalt poolt.
7. Aseta praetud kotletid ahjuplaadile ja tõsta eelkuumutatud ahju järelküpsema.
Peakokk: Sten
Allikas : toidutare
Makaronipitsa
Peakokk: Elisabet
Peakokk: Diana
No comments:
Post a Comment