Thursday, December 8, 2011

12 suund

Hommikune vaade kodundusklassist


Kartulikotletid Parmesaniga



Kui kasutad toorest või pooltoorest köögivilja, pead kotleti kindlasti pärast ahju järelküpsema panema. Seda enam, et köögiviljakotletid on sageli päris paksud ja vajavad pikemat küpsemisaega.

Kuuele

KogusKoostis- ja maitseained
1050 g kartul
180 g sibul
3 tk muna
6 spl jahu
6 dl riivitud parmesan
3 küüs Küüslauk
1.5 tl sool

petersell
9 spl õli
3 dl Hapukoor

1. Koori ja riivi toored kartulid.
2. Haki sibul ja lisa riivitud kartuli hulka.
3. Klopi munad segamini hapukoorega.
4. Sega munamass kartulite hulka.
5. Lisa kõik ülejäänud komponendid ja sega mass korralikult läbi.
6. Kuumuta pannil õli ja prae kotletid mõlemalt poolt.
7. Aseta praetud kotletid ahjuplaadile ja tõsta eelkuumutatud ahju järelküpsema.

Peakokk: Sten

Allikas : toidutare


Makaronipitsa
















Peakokk: Elisabet












Peakokk: Diana

No comments:

Post a Comment