Thursday, October 29, 2015

5c (poisid)

Kuumad saiad täidisega

6-le saiaviiule jaga ära üks pakk õrnalt soolatud broileri hakkliha. Sinna keskele pane vutimuna, küpseta ahjus 180C juures kuldpruuniks.



Peakokk: Karl

 
Pastaroog



 200 g pastat
100 g singikuubikuid
200g purustatud tomateid
50 g juustu
1 sibul
1 sl õli

* Keeda pasta soolaga maitsestatud vees
* Haki sibul tükkideks ja kuumuta pannil õliga klaasjaks.
* Lisa singikuubikud ja prae pisut.
* Lisa purustatud tomat jamaitsesta segu ipra ja soolaga.
* Kurna pasta ja vala tagasi potti. Lisa tomati-singisegu ja kuumuta veidi aega.
* Serveerimisel raputa peale riivitud juustu.

 
 

Peakokk: Reno



Tiramisu

 

 

 

200 g kaeraküpsiseid (Digestive) küpsiseid
70 g võid
3 tl želatiini
2 dl tuhksuhkrut
2 tl vaniljesuhkrut
1 sl sidrunimahla
200 g maitsestamata toorjuustu
200 g hapukoort
1 dl tükeldatud mandleid
2 dl vahukoort
Peale:
kakaopulbrit (magustamata)

  • Mõõda želatiin kuumakindlasse väiksemasse nõusse ja lisa 1/2 kl külma vett, hoia külmas.
  • Vooderda vorm küpsetuspaberiga.
  • Peenesta küpsised ja sega sulavõiga, suru segu vormi põhja.
  • Vahusta vahukoor, lisa toorjuust, tuhksuhkur ja vanilje ning vahusta veel pisut, lisa hapukoor.
  • Kuumuta pundunud želatiini kuni selle lahustumiseni. Lisa vahule želatiin ja mandlitükid.
  • Vala vormi ja hoia üks öö külmas, peale sõelu kakaopulber.
 

Peakokk: Kevin N.

No comments:

Post a Comment