Wednesday, December 9, 2015

5c

 Singi-juusturullid

 

 500 g Pärmi-lehttaigen
150 g Sink
150 g Juust
1 tk Muna
Jahu (nisu)


1. Raputa lauale pisut jahu ning rulli taigen õhukeselt lahti.
2. Viiluta ning haki sink tükikesteks ning riivi juust.
3. Raputa juust ning sink taignale.
4. Rulli taigen tihkelt kokku ning lõigu nii 1 cm paksused rullid.
5. Aseta rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning pintselda nad lahtiklopitud munaga üle.
6. Pane ahjuplaat 200C ahju ning küpseta singi-juusturulle umbes 20 minutit või kuni rullid saavad ilusa kuldse välimuse.

 
Peakokk: Triin

Allikas: Menüü


Pitsa


pitsajahu
1 sibul
(hapukurki, tomatit, paprikat vms)
1 pk pitsakatet
3 sl ketšupit või tomatikastet
1 tl pitsamaitseainet
200 g juustu

Haki sibul
Pane pann sooja. Prae veidi sibulat.
Määri eelküpsetatud pitsapõhjale ketšupit või tomatikastet.
Lisa sinna ka pitsakate ning raputa peale sibul ning pitsamaitseainet.
Viiluta paprika ja jaota pitsale.
Riivi juust ja puista kõige peale.

 

Peakokk: Kertlyn


Kihiline pokaalimagustoit avokaadokreemiga


1 tk Suur küps avokaado
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
300 g Magus kondenspiim

200 g Kaeraküpsised
2 dl Rõõsk koor 35%

KAUNISTUSEKS
Röstitud mandlilaastud ja/või sidrunikoor

1. Purusta avokaado viljaliha kahvliga võimalikult peeneks. Lisa sidrunimahl, pool sidrunikoorest ja kondenspiim ning sega sametiseks kreemiks.

2. Murra küpsised sõrmede vahel väiksemaks.

3. Tõsta küpsised ja avokaadokreem kihiti magustoidupokaalidesse. Jaga kõige peale vahukoor ja puista üle järelejäänud sidrunikoore või mandlilaastude või mõlemaga.


Peakokk: Elisa
Allikas: toidutare

No comments:

Post a Comment