Caesari salat broilerifileega
200 g erinev värske salat (rooma salat, lollo rosso, rukola, lehtsalat)
300 g kirss- või tavalised tomatid
4 tk broilerifilee
Sool
Must pipar
4 viilu röstisai
0.5 dl Oliiviõli (praadimiseks)
50 g Parmesan v. muu kõva juust
Kastmeks:
150 g majoneesi
150 g hapukoort
Lao salatilehed taldrikutele või vaagnale. Viiluta tomatid ( kirsstomatid poolita ). Prae ribadeks tükeldatud kana pannil väheses õlis mõlemalt poolt kuldseks ning maitsesta soola-pipraga. Jahuta veidi ja tõsta salatile. Prae ka saiaviilud õlis kuldseks. Jahuta veidi, lõika kuubikuteks ning tõsta salatile. Kaunista Parmesani juustu laastudega.
Peakokk: Kristiin
Pasta suvikõrvitsa ja suitsuvorstiga
250g kikilipsupastat
200 g suitsuvorsti
1 suvikõrvits
200 ml 35% koort
1 pk (kirss)tomateid
2-5 sl pestot
3-4 tk päikesekuivatatud tomateid
riivjuustu peale raputamiseks
õli praadimiseks
soola
Viiluta suvikõrvits ja tükelda suitsuvorst väikesteks tükkideks. Vala pannile õli ning prae suvikõrvitsat ja vorsti õrnalt 5-10 minutit.
Samal ajal pane vähese soolaga keema pasta, mis keeb umbes 10-15 minutit.
Lisa pannile tükeldatud päikesekuivatatud tomatid. Lisa rõõsk koor ja pesto ning seejärel keedetud pasta.
Lõpuks tükelda tomatid, lisa need pasta peale ning kõige peale riputa riivjuustu.
Peakokk: Maarit
POOLPATUNE ŠOKOLAADIKOOK
225 g nisujahu
3 sl magustamata kakaopulbrit
150 g suhkrut
1 tl söögisoodat
0,5 tl soola
250 ml vett
75 ml õli
1 tl vanilliekstrakti
0,5 tl 30% äädikat
Pane ahi 200*C peale soojenema.
Pane kuivained kaussi, sega läbi. Tee kuivainete keskele suur lohk, vala sinna vesi ning vee sisse ülejäänud vedelad komponendid. Sega kiirelt tainas ühtlaseks ning vala 20cm läbimõõduga koogivormi. Aseta kook kuuma ahju ning küpseta 30-35 minutit, kuniks koogi keskele torgatud tikk puhtaks jääb.
Tõsta ahjust välja, lase täielikult jahtuda. Soovi korral kata meelepärase glasuuriga.
Allikas: nami-nami
Peakokk: Senta
No comments:
Post a Comment