Koostis- ja maitseaned: 2 suurt porrut, 15 kartulit, 4 porgandit, 2 sibulat, õli, vesi, köögivilja- või kanaleemekuubik, 3 küüslauku, jahvatatud valge pipar, till, röstitud saiakuubikud.
Koori, puhasta ja tükelda köögiviljad. Eemalda porru ülemine osa umbes cm kauguselt valge osa lõpust. Hauta tükeldatud porru, hakitud sibul ja küüslauk vee ja õli segus madalal kuumusel pehmeks. Lisa kuum vesi, pudendatud puljongikuubikud, kartul ja porgand ning hauta madalal kuumusel pehmeks. Töötle sauseguriga otse keedunõust püreeks. Maitsesta soovikohaselt. Serveerimisel pane peale röstitud saiakuubikud.
peakokk Sigrid
Susie Šokolaadikook
Koostisained: 200 g šokolaadi, 200 g margariini, 3 muna, 2,5 dl suhkrut, 3 dl jahu
Kate: 150 g šokolaadi, 25 g margariini, 1,5 dl vahukoort
Põhja valmistamiseks sulata šokolaad ja margariin koos potis. Klopi munad suhkruga vahule . Lisa jahu ja sega korralikult läbi. Siis lisa sulatatud šokolaad ja sega veel korralikult läbi. Kalla tainas 26-28 cm läbimõõduga koogivormi, küpseta ahjus 25 min ( 200 kraadi juures ).
Kate: Katte valmistamiseks sulata potis šokolaad ja margariin. Kui šokolaad on sulanud, võta pott tulelt. Lisa vahukoor ja sega läbi, kalla kate koogipõhjale.
peakokk Greta
Maksta 8.60
peakokk Sigrid
Susie Šokolaadikook
Koostisained: 200 g šokolaadi, 200 g margariini, 3 muna, 2,5 dl suhkrut, 3 dl jahu
Kate: 150 g šokolaadi, 25 g margariini, 1,5 dl vahukoort
Põhja valmistamiseks sulata šokolaad ja margariin koos potis. Klopi munad suhkruga vahule . Lisa jahu ja sega korralikult läbi. Siis lisa sulatatud šokolaad ja sega veel korralikult läbi. Kalla tainas 26-28 cm läbimõõduga koogivormi, küpseta ahjus 25 min ( 200 kraadi juures ).
Kate: Katte valmistamiseks sulata potis šokolaad ja margariin. Kui šokolaad on sulanud, võta pott tulelt. Lisa vahukoor ja sega läbi, kalla kate koogipõhjale.
peakokk Greta
Maksta 8.60
No comments:
Post a Comment