Ceasari salat
Bucatini all’Amatriciana
ÕUNA – TOSCAKOOK
Põhi:
2 muna
1 dl suhkrut
50 g võid
0,5 dl piima
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
Täidis:
500g õunu
1 tl kaneeli
Kate:
75 g võid
1 dl suhkrut
2 sl jahu
100 g mandlilaaste
Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Lisa sulatatud või, piim ning küpsetuspulbriga segatud jahu. Sega ühtlaseks taignaks. Vala tainas 24 cm läbimõõduga vormi ning kata kaneeliga segatud õunaviiludega. Kata vorm fooliumi või küpsetuspaberiga ning küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit. Katte jaoks sulata või, lisa suhkur, jahu ja mandlilaastud. Lase korraks keema tõusta. Laota kate koogile ja küpseta veel 10 – 15 minutit.
Head isu!
No comments:
Post a Comment