Monday, September 6, 2010

Kokkame jälle...(12 kl.)

Ceasari salat

















Bucatini all’Amatriciana

















ÕUNA – TOSCAKOOK















Põhi:
2 muna
1 dl suhkrut
50 g võid
0,5 dl piima
2 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:
500g õunu
1 tl kaneeli

Kate:
75 g võid
1 dl suhkrut
2 sl jahu
100 g mandlilaaste

Vahusta munad suhkruga kohevaks vahuks. Lisa sulatatud või, piim ning küpsetuspulbriga segatud jahu. Sega ühtlaseks taignaks. Vala tainas 24 cm läbimõõduga vormi ning kata kaneeliga segatud õunaviiludega. Kata vorm fooliumi või küpsetuspaberiga ning küpseta 200 kraadises ahjus 20 minutit. Katte jaoks sulata või, lisa suhkur, jahu ja mandlilaastud. Lase korraks keema tõusta. Laota kate koogile ja küpseta veel 10 – 15 minutit.

Head isu!





No comments:

Post a Comment