Wednesday, September 18, 2013

6b

Pitsamaitselised suupisted


1-2 väikest ciabattat
(või 1 kirde sai)
1-2 dl ketšupit või tomatikastet
2 dl riivitud juustu
2 sl pitsamaitseainet

1. Pane ahi 225 kraadi juurde sooja.
2. Lõika sai õhukesteks viiludeks.
3. Määri peale ketšup või tomatikaste.
4. Puista üle riivitud juustu ja pitsamaitseainega.
5. Küpseta ahjus 5-10 minutit, ehk kuni juust sulab.

Peakokk Tregetter





Plov


400g hakkliha
2 porgandit
1 keskmine sibul
 ketšup
 sool
 suhkur
250g riisi

Pane 2l pott, kus on ligi kolmveerand potitäit vett keema. Prae pannil 400g hakkliha , lõika sisse porgandid ja sibul. Lisa palju ketšupit. Maitsesta soola ja veidi suhkruga. Vala segu vee sisse potti ja seejärel lisa 250g riisi. Sega korralikult läbi! Keeda umbes 20 minutit.

Peakokk: Merilyn

Sügise puuviljatort

 

1½ Topsitäis jahu
1 teelusikatäis küpsetus pulbrit
½ teelusikatäis soola
2 muna
1 tassitäis suhkrut
1 teelusikatäis vanilie extrakti
4 supilusikatäit ilma soolata võid
2 keskmise suurust õuna,pirni ja ploomi



Suurde kaussi sega kokku jahu,küpsetus pulbrit,soola.Teise suurde kaussi sega kokku
munad,suhkur ja vanille ekstrakti ja sega kokku umbes kaks minutit blenderiga. Nüüd
pane sisse või ja sega kokku umbes üks minut.Sega kokku mõlemad kausid.Küpsetuspanni põhja
panna pool taignast,siis panna puuviljad peale ja ülejäänud taigen panna puuviljade peale ja pane ahju umbes 30-35 minuti 350 kraadisse ahju.Lõpuks võid panna koogi peale tuhksuhkrurt.


 Peakokk: Johanna

Fotograaf: Maike

No comments:

Post a Comment