Pitsamaitselised suupisted
1-2 väikest ciabattat
(või 1 kirde sai)
1-2 dl ketšupit või tomatikastet
2 dl riivitud juustu
2 sl pitsamaitseainet
1. Pane ahi 225 kraadi juurde sooja.
2. Lõika sai õhukesteks viiludeks.
3. Määri peale ketšup või tomatikaste.
4. Puista üle riivitud juustu ja pitsamaitseainega.
5. Küpseta ahjus 5-10 minutit, ehk kuni juust sulab.
Peakokk Tregetter
Plov
400g hakkliha
2 porgandit
1 keskmine sibul
ketšup
sool
suhkur
250g riisi
Pane 2l pott, kus on ligi kolmveerand potitäit vett keema. Prae pannil 400g hakkliha , lõika sisse porgandid ja sibul. Lisa palju ketšupit. Maitsesta soola ja veidi suhkruga. Vala segu vee sisse potti ja seejärel lisa 250g riisi. Sega korralikult läbi! Keeda umbes 20 minutit.
Peakokk: Merilyn
Sügise puuviljatort
1½ Topsitäis jahu
1 teelusikatäis
küpsetus pulbrit
½ teelusikatäis
soola
2 muna
1 tassitäis suhkrut
1 teelusikatäis
vanilie extrakti
4 supilusikatäit
ilma soolata võid
2 keskmise suurust
õuna,pirni ja ploomi
Suurde kaussi sega
kokku jahu,küpsetus pulbrit,soola.Teise suurde kaussi sega kokku
munad,suhkur ja
vanille ekstrakti ja sega kokku umbes kaks minutit blenderiga. Nüüd
pane sisse või ja sega kokku umbes
üks minut.Sega kokku mõlemad kausid.Küpsetuspanni põhja
panna pool
taignast,siis panna puuviljad peale ja ülejäänud taigen panna
puuviljade peale ja pane ahju
umbes 30-35 minuti 350 kraadisse ahju.Lõpuks võid panna koogi peale tuhksuhkrurt.
Peakokk: Johanna
Fotograaf: Maike
No comments:
Post a Comment