Sunday, September 22, 2013

8a

Soe kanasalat fetaga

Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
 
1. Esmalt koori kartulid ning lõika need õhukesteks sektoriteks. Pane kartul 180 kraadisesse eelsoojendatud ahju umbes 10 minutiks küpsema, piserdades kartulitele veidi õli ning maitsestades soola ja ürtidega.
2. Samal ajal saad viilutada suvikõrvitsa ning hakkida kanafilee väiksemateks tükkideks. Maitsesta kanafilee vähese soolaga ning küpseta pannil. Kui kartulid on ahjus umbes 10 minutit olnud, lisa suvikõrvits ning küpseta veel 3-4 minutit. Enne serveerimist sega kokku kaste ning puhasta granaatõun.
3. Serveerimiseks tõsta salatikausi põhja salatilehed, siis pool granaatõuna kogusest, seejärel köögiviljad, kanafilee ning kõige peale uuesti granaatõuna seemned ja feta. Nirista peale kaste, sega kergelt läbi ja serveeri kohe.

Allikas: toidutare
Peakokk: Ann


Sushi

Peakokk Anna

No comments:

Post a Comment