Soe kanasalat fetaga
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 2 portsjonit
200 g | Broileri sisefilee | |
5 tk | Kartul | |
100 g | Suvikõrvits | |
Jääsalat | ||
0.5 tk | Granaatõun ( puhastatud seemned) | |
50 g | Feta juust | |
Õli | ||
Sool | ||
Maitseürdid (kuivatatud) | ||
KASTE | ||
1 tl | Dijoni sinep | |
2 tl | Mesi (vedel) | |
2 spl | Valge veini äädikas | |
2 spl | Sidrunimahl | |
2 spl | Õli |
2. Samal ajal saad viilutada suvikõrvitsa ning hakkida kanafilee väiksemateks tükkideks. Maitsesta kanafilee vähese soolaga ning küpseta pannil. Kui kartulid on ahjus umbes 10 minutit olnud, lisa suvikõrvits ning küpseta veel 3-4 minutit. Enne serveerimist sega kokku kaste ning puhasta granaatõun.
3. Serveerimiseks tõsta salatikausi põhja salatilehed, siis pool granaatõuna kogusest, seejärel köögiviljad, kanafilee ning kõige peale uuesti granaatõuna seemned ja feta. Nirista peale kaste, sega kergelt läbi ja serveeri kohe.
Allikas: toidutare
Peakokk: Ann
No comments:
Post a Comment