Tikuvõileivad
6 viilu leiba
1 paprika
4 viilu sinki
4 suurt juustuviilu
tikku
veidi pehmet võid
Määri leivale või ja lõika leivaviil neljaks võrdseks osaks. Lõika ka paprika, singi- ja juustuviilud väikesteks ruutudeks. Aseta singiviil , paprika ja juust tiku abil leivale.
veidi pehmet võid
Määri leivale või ja lõika leivaviil neljaks võrdseks osaks. Lõika ka paprika, singi- ja juustuviilud väikesteks ruutudeks. Aseta singiviil , paprika ja juust tiku abil leivale.
Peakokk: Riko
Pasta Bolognese
Itaalia perenaised alustavad selle kastme keetmist kohe pärast hommikusööki, et lõunaks valmis saada. Hea kastme saladus on lihtne - mida kauem keeta, seda paremaks läheb.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
500 g | Spagetid | |
2 tl | õli | |
100 g | suitsupeekon | |
1 tk | Sibul | |
2 küünt | Küüslauk | |
400 g | veisehakkliha | |
500 g | tomatipüree | |
1 tl | Pune (kuivatatud) | |
Sool | ||
Must pipar | ||
1 tl | suhkur | |
1 kuni 2 dl | Lihapuljong | |
PEALE | ||
50 g (riivitud) | Parmesani |
Kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud peekon, sibul ja
küüslauk ning kuumuta mõni minut. Lisa hakkliha ja jätka praadimist 5
minutit. Viimaks lisa tomatipüree, puljong ja pune. Hauta vaiksel tulel
kaane all 50 minutit, aeg-ajalt segades. Maitsesta suhkru, soola ja
pipraga.
Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ning sega kastmesse.
Serveeri mahlase kastmega ülevalatud pastat koos riivitud Parmesani juustuga.
Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees pehmeks, kurna ning sega kastmesse.
Serveeri mahlase kastmega ülevalatud pastat koos riivitud Parmesani juustuga.
Allikas: toidutare
Peakokk: Robin O.
1 sl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
0.5 liitrit piima (või piima ja mineraalvett pooleks)
0.5 tl soola
2.5 dl jahu (st 1 klaas)
2 sl õli
Vahusta munad ja suhkur kergelt, lisa piim ja sool. Seejärel pidevalt segades jahu ja lõpuks õli. Las tainal seista 0.5-1 tund. Küpseta.
Serveeri moosiga.
Peakokk: Ekke Jaak
No comments:
Post a Comment