Monday, October 6, 2014

7b


Mehhiko Burritod

(2 inimesele)

2 tortillat või õhukest lavashi (läbimõõduga u. 25-30 cm)
2 muna
soola ja pipart maise järgi
1 tl konserveeritud tshillipipart
50 g riivitud juustu
2 tl Felix Voila küpsetusmargariini
1 väike sibul
150 g Tex- Mex toidukastet
200 g hakkliha





Aseta tortillad taldrikutele. Prae pannil 1 teelusikatäies rasvas hakkliha ja tükeldatud sibul, maitsesta soola ja pipraga.
Lisa kaste, kuumuta veel pisut segades ning kalla valmis segu kaussi. Klopi munad soola ja pipraga segamini ning prae pannil ülejäänud rasvas, pidevalt segades. Raputa munale tshillipipar ning riivjuust ning lase juustul sulada umbes 30 sekundit. Laota hakkliha-sibulasegu tortilladele, nende peale aga muna-juustusegu. Rulli tortillad ümbriku moodi kokku. Serveeri kohe köögivilja ja Felixi Tex-Mex toidukastmega.
Allikas: Felix
Peakokk: Maike


Kartuli-hakklihavorm


Maitsev vormiroog ahjus valmistamiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Maitsestada hakkliha soola ja pipraga ja suru keraamilisse või klaasist ahjuvormi.
2. Hakkliha sisse torka kartuliviilud. Paprika ja tomati viilud pane kartulite vahele.
3. Peale raputa maitseained (kuivatatud ürte, soola, pipart).
4. Haki küüslauk ja puista kartulitele. Kata fooliumiga ja küpseta ahjus 200 kraadi C juures 45 kuni 60 minutit. Serveeri koos toorsalatiga. 
Allikas: toidutare
Peakokk: Johanna

Susie šokolaadikook

Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 10 portsjonit
1.Põhja valmistamiseks sulata šokolaad ja margariin koos potis. 2.Klopi munad suhkruga vahule.Lisa jahu ja sega korralikult läbi.Seejärel lisa sulatatud šokolaad ning sega veel kord läbi 3.Kalla tainas 26-28 cm läbimõõduga koogivormi,küpseta ahjus 200 kraadi juures 25min. 4.Katte valmistamiseks sulata potis šokolaad ja margariin.Kui šokolaadon sulanud,võta pott tulelt.Lisa vahukoor ja sega läbi,kalla katte koogipõhjale.Kaunista hõbekuulikestega. 
Allikas: toidutare
Peakokk: Laura

No comments:

Post a Comment