Mehhiko Burritod
(2 inimesele)
2 tortillat või õhukest lavashi (läbimõõduga u. 25-30 cm)
2 muna
soola ja pipart maise järgi
1 tl konserveeritud tshillipipart
50 g riivitud juustu
2 tl Felix Voila küpsetusmargariini
1 väike sibul
150 g Tex- Mex toidukastet
200 g hakkliha
Aseta tortillad taldrikutele. Prae pannil 1 teelusikatäies rasvas hakkliha ja tükeldatud sibul, maitsesta soola ja pipraga.
Lisa kaste, kuumuta veel pisut segades ning kalla valmis segu kaussi. Klopi munad soola ja pipraga segamini ning prae pannil ülejäänud rasvas, pidevalt segades. Raputa munale tshillipipar ning riivjuust ning lase juustul sulada umbes 30 sekundit. Laota hakkliha-sibulasegu tortilladele, nende peale aga muna-juustusegu. Rulli tortillad ümbriku moodi kokku. Serveeri kohe köögivilja ja Felixi Tex-Mex toidukastmega.
2 tortillat või õhukest lavashi (läbimõõduga u. 25-30 cm)
2 muna
soola ja pipart maise järgi
1 tl konserveeritud tshillipipart
50 g riivitud juustu
2 tl Felix Voila küpsetusmargariini
1 väike sibul
150 g Tex- Mex toidukastet
200 g hakkliha
Aseta tortillad taldrikutele. Prae pannil 1 teelusikatäies rasvas hakkliha ja tükeldatud sibul, maitsesta soola ja pipraga.
Lisa kaste, kuumuta veel pisut segades ning kalla valmis segu kaussi. Klopi munad soola ja pipraga segamini ning prae pannil ülejäänud rasvas, pidevalt segades. Raputa munale tshillipipar ning riivjuust ning lase juustul sulada umbes 30 sekundit. Laota hakkliha-sibulasegu tortilladele, nende peale aga muna-juustusegu. Rulli tortillad ümbriku moodi kokku. Serveeri kohe köögivilja ja Felixi Tex-Mex toidukastmega.
Allikas: Felix
Peakokk: Maike
Kartuli-hakklihavorm
Maitsev vormiroog ahjus valmistamiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min
300 g | Hakkliha | |
6 tk | Kartul | |
1 tk | Paprika | |
1 tk | Tomat | |
Sool | ||
Must pipar | ||
Vegeta maitseaine | ||
2 küünt | Küüslauk |
1. Maitsestada hakkliha soola ja pipraga ja suru keraamilisse või klaasist ahjuvormi.
2. Hakkliha sisse torka kartuliviilud. Paprika ja tomati viilud pane kartulite vahele.
3. Peale raputa maitseained (kuivatatud ürte, soola, pipart).
4. Haki küüslauk ja puista kartulitele. Kata fooliumiga ja küpseta ahjus 200 kraadi C juures 45 kuni 60 minutit. Serveeri koos toorsalatiga.
2. Hakkliha sisse torka kartuliviilud. Paprika ja tomati viilud pane kartulite vahele.
3. Peale raputa maitseained (kuivatatud ürte, soola, pipart).
4. Haki küüslauk ja puista kartulitele. Kata fooliumiga ja küpseta ahjus 200 kraadi C juures 45 kuni 60 minutit. Serveeri koos toorsalatiga.
Allikas: toidutare
Peakokk: Johanna
Susie šokolaadikook
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 10 portsjonit
200 g šokolaadi | ||
200 g margariini | ||
3 muna | ||
2,5 dl suhkrut | ||
3 dl jahu | ||
KATE | ||
150 g šokolaadi | ||
25 g margariini | ||
1,5 dl vahukoort | ||
KAUNISTAMISEKS | ||
hõbekuulikesi |
1.Põhja valmistamiseks sulata šokolaad ja margariin koos
potis. 2.Klopi munad suhkruga vahule.Lisa jahu ja sega korralikult
läbi.Seejärel lisa sulatatud šokolaad ning sega veel kord läbi 3.Kalla
tainas 26-28 cm läbimõõduga koogivormi,küpseta ahjus 200 kraadi juures
25min. 4.Katte valmistamiseks sulata potis šokolaad ja margariin.Kui
šokolaadon sulanud,võta pott tulelt.Lisa vahukoor ja sega läbi,kalla
katte koogipõhjale.Kaunista hõbekuulikestega.
Allikas: toidutare
Peakokk: Laura
No comments:
Post a Comment