Krõbedad tacod hakklihaga
-
Vaja läheb:
1. 1 pk Taco`sid
2. 300 g hakkliha
3. 1 sibul
4. 1 spl hapukoort
5. 2 spl tomatipastat
6. 2 küüslauguküünt
7. 1 punane paprika
8. 100 g riivitud juustu
9. Musta pipart, punet, soola
Serveerimiseks:
Lehtsalat
Tomat
Värske kurk
–Pruunista hakkliha pannil.
–Lisa hakitud sibul, sega juurde 1 spl hapukoort ja 2 spl tomatipastat.
–Maitsesta pipra, pune, soola ning purustatud küüslauguga.
–Lisa hakitud paprika ja riivitud juust.
–Pane U-kujuliseks keeratud taco-lehed ahjuvormi üksteise kõrvale ja lisa taco`de õõnsustesse täidis.
–Hoia mõni minut 200-kraadises ahjus, kuni taco-koorik on kõvenenud.
–Serveerimisel võib kooriku vahele lisada veel värsket lehtsalatit, tomatit ja kurki.
–Söö otse käest ja naudi!
Allikas: http://lameleib.eu/retseptid/taco-retseptid/krobedad-tacod-hakklihaga/
Peakokk: Joonas
Kanarullid juustuga
400 g kanafileed
100 g riivjuustu
80 g õhukesi peekoniviile
1 kurk
2 tomatit
sibul
100g hapukoort
Lõika kanafileedel paksemad kohad õhemaks tehes keskelt alates
sisselõike, kuid mitte seda läbi lõigates. Haruta kanafilee laiali, kata
see kas toidukile v küpsetuspaberiga ning tambi taignarulli vmt esemega
ühtlaselt õhemakss. NB!!! kindlasti ära kasuta lihavasarat, sest
niimoodi lihaga jõhkrutseda ei ole mõtet. Kui siiski lihavasar käepärast
juhtub olema, siis võid kasutada ainult selle lamedat külge, et
lihakiude mitte purustada. Mida õhem on filee, seda parem.
Piisavalt õhukesele fileele jahvata peale pipart ja soola ning määri
keskosale riivjuustu
Keera fileel ääred täidise peale,
et tekiks ilus rull ja kinnita see kokteilitikuga.
Salatiks tükelda kurk ,tomat, sibul ning sega soola-pipraga maitsestatud hapukoorekastmega.
Allikas: http://siljafoodparis.blogspot.com/2011/07/kanarullid-kuivatatud-tomatite-ja.html
Peakokk:Kent
Kakaokreem
1,5 sl kakaod
2 muna
3 sl suhkrut
1,5 sl jahu
3 dl piima
vaniljesuhkrut
1 dl vahukoort
Serveerimiseks külmutatud marju või hapukat moosi
- Vahusta munad suhkruga.
- Lisa munavahule jahuga segatud kakao ning 3 sl piima.Sega ühtlaseks.
- Kuumuta ülejäänud piim keemiseni, lisa munavaht.
- Kuumuta pidevalt segades, kuni kreem pakseneb.
- Jahuta ja maitsesta vaniljesuhkruga.
- Lisa juurde vahustatud koor.
- Serveeri marjade või hapuka moosiga.
Peakokk: Mikk
No comments:
Post a Comment