TAINAS | ||
4 tk | Muna | |
10 dl | Piim | |
2 tl | Sool | |
2 dl | Odrajahu | |
3 dl | nisujahu | |
50 g | Või |
Taina jaoks klopi munad ja piim. Lisa sool ja jahud. Hoia tainast 1 tund külmikus. Sulata või ja lisa tainale. Küpseta õhukesed ülepannikoogid.
Täidis:
1 väike sibul
300g singikuubikuid (nt. Nõo pitsakate)
3 sl Merevaiku
100g riivjuustu
pipart
Prae pannil sibul klaasjaks, lisa singikuubikud ja kuumuta, kuni kõik on läbi praetud. Maitsesta pipraga ja lisa pannile Merevaik. Sega, kuni segu on ühtlaselt juustune, aseta igale pannkoogile parasjagu täidist ja lahkelt riivjuustu, voldi endale meelepärasteks taskuteks-ümbrikeks ja kuumuta sedasi pannil, kuni juust on täielikult sulanud.
No comments:
Post a Comment