Kananagitsad
Talleegi paneering
Kana filee
Burgeri Kaste
Kana maitseaine
Tükelda kanafilee väikesteks tükkideks.Paned paneeringu puru kausi sisse ja katad kana jupid sinna sisse.Paned pliidi sooja siis paned nagitsad panni peale ja paned ahju.Ootad umbes pool tundi ja ongi valmis.
Peakokk:Kaspar
Tarar hakklihaga
Peakokk:
Šokolaadi vorst
Peakokk:Karl
Koostisained:
200g Fazeri tumedat šokolaadi
100g võid
12 küpsist (soovitatav Digestive)
150g metspähkleid
2dl rosinaid(või marmelaadi)
Kaunistamiseks:
2sl tuhksuhkrut
Valmistamise viis:
Sulata potis või, võta pliidilt ja sulata selles pidevalt segades tükeldatud šokolaad. Purusta küpsised, sega pähklite ja rosinatega(või marmelaadiga). Sega kõik sulatatud sokolaadiga.
Tõsta pool segust toidukilele ja vormi peeneks vorstikeseks. Toimi samuti ka teise poolega šokolaadi massist. Pane pooleks tunniks külma. Enne serveerimist veereta tuhksuhkrus ja lõika viilideks. Head isu!
No comments:
Post a Comment