Juustusupp
~1l vett (võib lisada)
4 porgandit
5 kartulit
~400 g kõrvitsat
1 pakk merevaiku
1 küüs küüslauku
sool, küüslaugu pipar
Paned vee keema. Koorid ja riivid porgandid. Lisad keevasse vette, koorid kartulid, lõikad väikseteks tükkideks ja lisad juurde. Tükeldad kõrvitsa paned ka juurde. Lisad soola ja maitseaineid. Lisad tükeldatud küüslaugu. Keeta nii kaua kuni aedviljad on pehmed. Püreestad supi, lisad sulatatud juustu ja paned tulele tagasi. Segad niikaua kuni juust on sulanud.
Peakokk: Richard
Hakkliha-makaronivorm
|
Koostis:
4 dl makarone
300 g hakkliha
1 hakitud sibulat
0.5 tl soola
0.5 tl piprasegu
8 dl piima
3 muna
soola
riivitud juustu või
riivsaia
Keeda makaronid pehmeks, nõruta.
Pruunista pannil hakkliha ja sibul. Maitsesta soola ja pipraga.
Klopi muna ja piim omavahel, maitsesta soolaga.
Sega juurde riivitud juustu.
Laota võitatud vormi vaheldumisi makaronid ja hakklihasegu. Peale vala munapiim, puista üle riivitud juustu ja/või riivsaiaga.
Küpseta 200-kraadise ahju allosas 45 minutit.
Allikas: nami-nami
Peakokk: Tauri
Kass Arturi kook
Valmistusained
175 g võid300 g iiriseid
80g maisipulki
Valmistusviis
1. Sulata kastrulis või ja iirised. Sega ühtlaseks massiks.2. Vala suurde kaussi maisipulgad. Vala peale või-iirise segu.
3. Sega läbi ja lase aeg-ajalt segades jahtuda.
4. Kui segu on täielikult jahtunud, mätsi see küpsetuspaberi peal vorstikujuliseks ja keera paberisse.
5. Lase külmkapis seista vähemalt 2 tundi.
6. Lõika viiludeks ....
Peakokk: Markus
No comments:
Post a Comment