1 pakk basiilikut
1 pakk mozzerellat
1 karp kirsstomateid
sojakaste
Kuidas?
Segad kõik asjad kokku, lõpus lisad sojakastme.
Täidetud munad:
6 muna
100g juustu
2sl võid
4sl majoneesi
Väike tükk paprikat
Pisut petersellilehti
Kuidas?
*Keeda munad
*Riivi juustu peene riiviga
*Lõika munad pooleks
*Hõõru või, munakollased, majonees ja riivitud juust ühtlaseks seguks
*Lõika muna alumiselt poolelt ära väike viiluke, siis seidab muna taldrikul paigal
*T'ida munad seguga, kaunista paprikatüki ja peterselliga
Peakokk: Kaur
Peakokk: Kaur
Krevetirisoto
Allikas: Oma Maitse
Risotot keeda hellalt ja puljongit hoolega. Kui aega napib, valmista riisikeeduleem köögivilja- või kalapuljongist, mida saab tummisemaks mereannifondi abil.
Ligikaudu 4 portsjonile
Kogus | Koostis- ja maitseained | |
400 | g | Krevetid (koorimata) |
3 | sl | Oliiviõli |
1 | kaun | Punane tšilli |
1.5 | l | Kalapuljong |
1 | tk | Hakitud sibul |
300 | g | Risotoriis |
1 | väike klaas | Valge vein |
200 | g | Herned (külmutatud) |
1 | tk | Sidrunist pressitud mahl ja riivitud koor |
Valmistusaeg:
10 minutit + hautamiseks 25 minutit
- Koori sulanud krevetid, jättes koored alles. Kuumuta suurel pannil 1 sl õli ning prae selles krevetikoored ja pool viilutatud tšillit. Vala hulka puljong, lase vedelikul keema minna, keera kuumus madalamaks ja lase puljongil podiseda. See meetod tagab mõnusa, kergelt terava mekiga koorikloomapuljongi.
- Võta teine pann ja prae 1 sl õlis sibul. Lisa riis ja kuumuta läbi. Vala hulka vein ja lase sellel kuumuse käes peaaegu aurustuda. Lisa kulbitäite kaupa koorikloomakestadest kurnatud puljongit. Korda seda tegevust seni, kuni peaaegu kogu vedelik on riisiteradesse imbunud. Vahetult enne lõplikku valmimist lisa kooritud krevetid ja herned. Lase läbi kuumeneda. Lisa ülejäänud tšilli hakitud kujul, sidrunimahl ja 1 sl oliiviõli. Lase toidul veidi rahuneda. Enne serveerimist sega hulka riivitud sidrunikoor.
Peakokk: Risto
Pannkoogid jäätisega
Peakokk: Kusti
No comments:
Post a Comment