Kartuli-kana-fetasalat
Toitev kanasalat, mille puhul kaste serveeritakse eraldi.
Arvuta kogused ümber portsjonile
|
Sega kokku kaste ja pane külmkappi maitsestuma. Pruunista kanafileesid pannil õlis mõlemalt poolt 6-7 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Lõika jahtunud kanaliha kuubikuteks, nirista üle ananassikonservi vedelikuga ja sega läbi. Nõruta fetajuust sõelal. Rebi jääsalat tükkideks ning poolita kirsstomatid. Lõika kartulid ja kurk pooleks ning viiluta õhukeselt. Pane vaagnale tomati-kurgitükid ja jääsalat, laota peale fetajuust ja kartuliviilud ning kõige lõpuks kanatükid. Serveeri eraldi salativaagen ja kastmekauss.
Allikas: toidutare
Peakokk: Kerli
Pitsa
PÕHI: 5dl nisujahu
2tl küpsetuspulbrit
0,5tl soola
50g võid
2dl vett
TÄIDIS: 300g sinki
1 väike paprika
150g riivjuustu
4 tomatit
pitsamaitseainet
ketsupit
Sega
jahu küpsetuspulbri ja soolaga, lisa või ja näpi sõrmedega ühtlaseks
puruks. Vala vähehaaval juurde vesi, samal ajal tainast sõtkudes. Taigen
on valmis kui see on ühtlane, sile ja rullitav. Tõsta rullitud taigen
jahuga üleriputatud ahjuplaadile. Tükelda sink ja paprika, viiluta
tomatid. Kata taigen ketsupiga ja lao sinna tomativiilud, kata singi ja
paprikatükkidega. Raputa peale pitsamaitseainet ja riivjuust.
Küpsetamiseks kasuta ahju altkuumust ja temperatuur keera 250 kraadini.
Peakokk: Brigita
Mandariinitiramisu
Peakokk: Karolin
No comments:
Post a Comment