Thursday, February 7, 2013

11 suund

SUITSUKANA-HIINAKAPSASALAT

1 suitsukana koib
300-400g hiinakapsast
3 tomatit
1 värske kurk
200g rohelist sibulat
1 väike purk maisi
majoneesi

1. Eemalda kanakoivalt liha ja tükelda tükikesteks
2. Kapsas rebi tükikesteks
3. Tomatid lõika kuubikuteks ja kurk tükelda
4. Kõik komponendid omavahel segada

Allikas: Kokaraamat

Peakokk: Janet


Kana-riisipajaroog

 

6 portsjonit

Koostisained

2 dl riisi
500 g kanafileed
2 spl õli
2 tk porgandit
2 tk sibulat
1 dl tomatipüreed
1 l kanapuljongit


soola


musta pipart

Juhised

Lõika kanafileed kuubikuteks ning pruunista pannil. Viiluta porgand, haki sibulad ning kuumuta paksupõhjalises potis. Lisa tomatipüree ja must pipar, samuti kanatükid. Kuumuta veel. Kalla peale puljong, kuumuta keemiseni ning lisa pestud riis. Hauta vahetevahel segades pehmeks. Vajadusel maitsesta soolaga.


Peakokk: Sigrid

Marianne rullbiskviit 

 

Fazeri Marianne piparmündikompvekkidega maitsestatud toorjuustukreem kakao-rullbiskviidi sees.


Vahusta munad suhkruga. Sega kuivained kokku ja sega ettevaatlikult vahu hulka. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 200-kraadises ahjus 10 minutit. Kummuta küpsenud biskviit suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile.
Kuni põhi jahtub, valmista täidis. Vahusta koor ja sega juurde toorjuust. Purusta Marianne kommid ja lisa segule (või kasuta Fazer Marianne Crush kompvekipuru).
Määri täidis ühtlase kihina jahtunud biskviitpõhjale. Keera rulli nii, et serv jääks rulli alla. Pane rullbiskviit küpsetuspaberisse keeratuna külmkappi jahtuma.


Allikas: Nami-nami


Peakokk: Kertu







No comments:

Post a Comment