Monday, February 4, 2013

6c

 Ürdikartul praelihaga 

 

500g sealiha
kuivatatud ürdid(pune, pitsamaitseaine, basiilik, jne)
10 kartulit
ürtidega

Valmistamisviis: Lõika kartulid piklikuteks sektoriteks. Sega ürtidega. Pane ahju 200 kraadi juurde ja hoia seal kuni kartul on pehme. Lõika liha umbes 1cm paksusteks viiludeks.Pudista lihale peale soola, pipart ja ürdid. pruunista liha mõlemalt poolt.

Peakokk: Degrid

Riisikreemi magustoit

 

Attention: open in a new window.
Maitsev kreemine magustoit, milles saad hõlpsasti ära kasutada eelmise õhtusöögi riisi.

  • 3 muna
  • 150 ml 35% koort
  • 150 ml piima
  • 2 dl keedetud riisi
  • 0,5 dl suhkurt
  • Marju, näiteks vaarikaid
Klopi munad suhkruga lahti. Kuumuta koor ja piim keemiseni, nirista munasegusse. Pane ahjuvormi põhja lusikaga ühtlase kihina riis ja kalla peale saadud keedukreemi segu. Pane peale marju ja küpseta 160-kraadises ahjus, sõltuvalt ahjuvormide suurusest ja sügavusest, 15-30 minutit.

Allikas: Perenaine.ee

Peakokk: Anu

No comments:

Post a Comment