Ürdikartul praelihaga
500g sealiha
kuivatatud ürdid(pune, pitsamaitseaine, basiilik, jne)
10 kartulit ürtidega
Valmistamisviis: Lõika kartulid piklikuteks sektoriteks. Sega ürtidega. Pane ahju 200 kraadi juurde ja hoia seal kuni kartul on pehme. Lõika liha umbes 1cm paksusteks viiludeks.Pudista lihale peale soola, pipart ja ürdid. pruunista liha mõlemalt poolt.
Peakokk: Degrid
Riisikreemi magustoit
Maitsev kreemine magustoit, milles saad hõlpsasti ära kasutada eelmise õhtusöögi riisi.
- 3 muna
- 150 ml 35% koort
- 150 ml piima
- 2 dl keedetud riisi
- 0,5 dl suhkurt
- Marju, näiteks vaarikaid
Allikas: Perenaine.ee
Peakokk: Anu
No comments:
Post a Comment