12.dets.
Caesari salat broilerifileega
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
erinev värske salat (rooma salat, lollo rosso, rukola, lehtsalat) | ||
300 g | kirss- või tavalised tomatid | |
4 tk | broilerifilee | |
Sool | ||
Must pipar | ||
4 viilu | röstisai | |
0.5 dl | Oliiviõli (praadimiseks) | |
50 g | Parmesan | |
KASTE | ||
3 tk | munakollane | |
1.5 sl | Dijoni sinep | |
2 dl | Oliiviõli | |
1 dl | Hapukoor | |
4 küünt | Küüslauk | |
50 g (riivitud) | Parmesan | |
1 sl | Sidrunimahl | |
Sool | ||
Must pipar | ||
PEALE | ||
Parmesan |
Valmista kõigepealt kaste. Selleks vahusta munakollased ja
sinep. Lisa peene nirena pidevalt vahustades õli, kuni kaste pakseneb
(nii nagu teed majoneesi). Sega hulka hapukoor, hakitud
küüslauguküüned, riivitud parmesan ja sidrunimahl. Maitsesta soola ja
pipraga. Lao salatilehed taldrikutele või vaagnale. Viiluta tomatid (
kirsstomatid poolita ). Prae terved broilerifileed pannil väheses õlis
mõlemalt poolt kuldseks ning maitsesta soola-pipraga. Jahuta veidi,
lõika ribadeks ja tõsta salatile. Prae ka saiaviilud õlis kuldseks.
Jahuta veidi, lõika kuubikuteks ning tõsta salatile. Kaunista Parmesani
juustu laastudega.
Peakokk: Mia
Allikas: toidutare
Puder:
13 kartulit
200 ml piima
2-3 sl võid
Keeda kartul hästi pehmeks.Vala vesi kartulitelt. Vala poti põhja
kruusiga piima, kuumuta keemiseni. Lisa või. Tambi pudrunuiaga seni,
kuni puder on ühtlane ja kreemjas.
Kaste:
400 g hakkliha
pipart
soola
maitserohelist
1 sibul
2 sl jahu
õli
Prae hakkliha pruunikaks. Kui hakkliha on rasvarikas pole õli vaja lisada. Kui aga kuiv, lisa 1 sl õli ja pärast praadimist jahu. Jahu kiirelt segada õli ja hakklihaga. Kergelt praadida, siis lisada piima ja pidevalt segada kuni segu pakseneb. Piima lisada vastavalt vajadusele, et kaste jääks paraja paksusega. Maitsestada.
Peakokk: Gloria
Küpsise magustoit
4 pakki Selga šokolaadiküpsist
500 g hapukoort
6 mandariini
Peakokk: Emma
No comments:
Post a Comment