Tuesday, December 3, 2013

7b

 Suitsujuustusupp kanaga


4-le sööjale

1 sibul
1 porgand
1 kartul
1 spl võid
1 l köögiviljapuljongit
150 g suitsujuustu
serveerimiseks suitsukana

Haki sibul ja pruunista võis, seejärel lisa tükeldatud porgand ja kartul. Vala peale puljong, keeda kuni köögiviljad on pehmed. Sega hulka tükeldatud suitsujuust. Püreesta supp ühtlaseks.
Serveerimisel tõsta kausi põhja tükeldatud suitsukanatükid ja vala peale suitsujuustusupp.

Peakokk: Kristel
Allikas: Liisi blogi

Penne singi ja peekoniga


250 g pennet
200g suitsusinki
(1 pakk sutsupeekonit)
250 g kirsstomateid
2 dl vahukoort
värsket tilli/peterselli
soola
pipart

Pane penne rohke veega keema.  Lõika peekon ribadeks ja pruunista kuival pannil. Lisa ribastatud sink ja kuumuta minut. Vala peale koor ja kuumuta keemiseni. Sega hulka poolitatud kirsstomatid, kalla kaste nõrutatud pennele ning sega läbi. Maitsesta soola-pipraga. Serveeri hakitud maitserohelisega.

Peakokk: Krislin H.


Riivleivamagustoit

Vaja läheb:
500ml vahukoort
250g riivleiba
õunamoosi
2 riivitud õuna
1 spl kaneeli
2-3 spl suhkrut (+ vahukoore vahustamiseks 3-5 spl)
natuke võid

Tee nii:
Pane pannile võid. Lisa sinna riivleib kaneel ja suhkur. Pruunista neid pannil.
Lase jahtuda. Samal ajal vahusta vahukoor suhkruga.

Kui riivleib on jahtunud, võta kausid/klaasid ja pane nende põhja natuke vahukoort. Seejärel lisa riivleib, siis vahukoor ja siis õunamoos + riivitud õunad. Korda seda vähemalt 1-2 korda.
Seejärel pane need külmkappi ja võta need välja siis kui sa neid parajasti süüa tahad. Soovitatavalt 1-3 tundi.

Peakokk: Hanna

No comments:

Post a Comment