Juustukeerud
500 g lehttaignaplaate
1 muna
150g riivitud juustu
2 sl paprikapulbrit
- Pane lettaignaplaadid küpsetuspaberile sulama, rulli
- Määri sulanud plaadid munaga ning raputa üle riivjuustuga
- Puista peale paprikapulbrit, vajuta juust kergelt näppudega kinni. Keera rulli.
- Lõika rullist 1 cm paksused seibid ja tõsta need küllalt suurte vahedega küpsetusplaadile. Küpseta200 kraadi juures 12-15 minutit
Peakokk: Sandra K.
Juustune kanapasta
500.00 | ml | Vett |
15.00 | g | KNORR Delikat Linnulihamaitseaine |
250.00 | g | Kanafilee |
10.00 | ml | Oliiviõli |
17.00 | g | KNORR 4 Juustu- Ja Brokkolikaste |
100.00 | ml | RAMA Cremefine Fraiche |
2.00 | g | Sool |
2.00 | g | Pipar |
200.00 | g | Spagette |
Valmistamine
1. Pane spagetid 400 ml keevasse vette keema. Samal ajal puhasta ja tükelda kanafilee.
2. Maitsesta kanafilee Knorr Linnuliha maitseaine seguga ning küpseta pannil.
3. Teises potis sega kokku Knorri 4 juustu- brokkoli kaste ning lase kastmel keeda 2-3 minutit.
4. Kui kana on kuldpruun lisa Rama Crème Fraiche ning lase sellel kuumeneda 1-2 minutit seejärel lisa 4 juustu- brokkoli kaste ja spagetid. Lase korraks kuumaks.
5. Serveerimisel võid peale riivida parmesani juustu.
2. Maitsesta kanafilee Knorr Linnuliha maitseaine seguga ning küpseta pannil.
3. Teises potis sega kokku Knorri 4 juustu- brokkoli kaste ning lase kastmel keeda 2-3 minutit.
4. Kui kana on kuldpruun lisa Rama Crème Fraiche ning lase sellel kuumeneda 1-2 minutit seejärel lisa 4 juustu- brokkoli kaste ja spagetid. Lase korraks kuumaks.
5. Serveerimisel võid peale riivida parmesani juustu.
Peakokk: Agnes
Mannavaht ehk roosamanna
Eesti köögi klassika, mille valmistamiseks võib kasutada mahla, moosijääke, värskeid marju.
kuuele
Vala segu suuremasse kaussi, lase veidi jahtuda ja klopi seejärel vahule (mikseriga on seda muidugi kõige lihtsam teha). Vahustamise lõpul maitsesta soovi korral vanillisuhkru, riivitud laimi- või sidrunikoore vms.
Serveeri piimaga.
Allikas: nami-nami
Peakokk: Sandra
No comments:
Post a Comment