Quesadillakahele
Vaatamata oma keerulisele nimele valmivad mehhikopärased soojad suupisted
quesadillad hõlpsalt ja kiirelt kõigest 10 minutiga. Roas võid kasutada erinevate maitsetega toorjuustusid.
- 4 tortiljat
- 50 g riivitud juustu
- 2 kuhjaga sl toorjuustu (nt tomati-basiiliku)
- 6 viilu sinki
- 0,5 punast pipart
Lõika paprika kuubikuteks ja sink ribadeks, sega toorjuustuga. Määri pool segust kahele tortiljale, pane peale ülejäänud kaks tortiljat ja vajuta kergelt. prae pannil kuumas õlis mõlemalt poolt paar minutit. Tõsta kõrvale, lase veidi jahtuda ja lõika sektoriteks.
Rooga saad valmistada ka võileivagrillis. Sel juhul määri segu poolele tortiljale ning keera teine pool peale.
Suitsukana-koorepastaKogus 3′le
- u. 200g Penne pastat
- 200g suitsukana
- 60g sinihallitusjuustu
- u. 10 maapähklit
- 100ml koort (võib nii kohvikoort, kui vahukoort)
- 100ml vett
- soola
- pipart
Penne keeta soolaga maitsestatud vees (mitte täitsa pehmeks), kurnata ja asetada uuesti potiga tulele, lisada sinna sisse koor(kui kasutada kohvikoort siis ei jää nii rammus) ja vesi ning suitsukana tükid. Maitsestada soola ja pipraga, võib panna natukene ka mingit puljongit (nt sobib seenepuljong või kanapuljong). Nüüd kõige lõpus lisada siniallitusjuustu tükid ja segada tükkide lahustumiseni ja serveerimisel puistata peale purustatud maapähklid.
KAHEKORDISTA KOGUSED!!!!!! :D
Peakokk: Kristiina
Lõhnavad ahjuõunadKogus Koostis- ja maitseained
7tk Suur õun
3dl Vesi
3spl Suhkur
Täidis
2 dl Mesi
3 dl Fariinsuhkur
3 tl Rosinad
3 tl Pähklid(purustatud)
Vanill- või vanilliinsuhkur
Muskaatpähkel(värskelt jahvatatud)
12 spl Või
Serveerimiseks
1l Vanillijäätist
Määri ahjuvorm võiga. Kalla vormi suhkur ja vesi. Lõika õunad pooleks ja eemalda seemnekojad. Aseta õunapoolikud vormi. Sega kokku täidiseained ja täida sellega õuntesse seemnekoja eemaldamisel tekkinud augud. Küpseta õunu 180-kraadises ahjus 20 minutit. Kui jöuad vahepeal kööki lipsata, kasta õunu aeg-ajalt vormi kogunenud vedelikuga. Paku õunu vanillijäätisega.
Peakokk: Ingrid
No comments:
Post a Comment