Koostisained
1 Talleggi kanafilee
1 porgand
1 õun
1 küüslaugu küüs
1 pk Santa Maria Tex Mex juustu dipikastmesegu (Cheese dipmix)
1 l piima
1 spl jahu
koriandrit
peterselli
Lõika kanafileest peenikesed viilud. Lõika köögivili ja puuvili peenikesteks ribadeks. Kuumuta potis veidi õli, prae kergelt küüslauk ja kanafilee. Lisa dipikastmesegu ja jahu, passeeri ning lisa kõik köögiviljad. Vala peale piim ning lase keema tõusta. Võta pott tulelt, maitsesta soola ja pipraga ning lisa hakitud ürdid.
Allikas: TalleggPeakokk: Deelia
Kuskuss Feta juustuga
(4 portsjonit)
vett 3dl
soola 1/3
punast paprikat 2 tk
oliiviõli 1sl
kuskussi 3dl
valget sibulat 2tk (250g)
fetajuust 150g
Lase soolaga maitsestatud vesi keema. Lisa kuskuss ja tõsta pott tulelt. Lase kaane all u. 5 minutit tõmmata.
Puhasta sibul ja paprika, ning lõika väikesteks tükkideks. Prae paprikat ja sibulat õlis u. 5 minutit. Lisa kuskuss aedviljadele ja murenda peale fetajuust.
Peakokk: Kerli
Kräsune beseekook
Kräsune beseekook
Lihtsalt valmistatav kook, mis meenutab õige pisut kräsupead. Kook on päris magus, aga vaarikad tasakaalustavad seda magusust kenasti.
|
Esmalt küpseta koogipõhi. Vahusta munad ja suhkur mikseriga, lisa käsitsi segades hapukoor ja küpsetuspulbriga segatud jahu. Kalla segu 24 cm-se koogivormi ja küpseta 200-kraadises ahjus ca 20 minutit.
Vahusta vahukoor suhkruga. Sega juurde vanillisuhkur, tükeldatud beseed ja vaarikad (jäta osa vaarikaid ka koogi kaunistuseks). Kalla segu küpsenud koogipõhjale ja kaunista vaarikate ning pealeniristatud tumeda šokolaadiga.
Peakokk: Johanna
No comments:
Post a Comment