Hot dog
Vaja läheb (4-le) :
4 mini-ciabatta saia
4 pikka grillviinerit
1 sibul
Hapukurki
1 suur tomat
Jääsalatit
Majoneesi
Ketšupit
Sinepit
1. Küpseta grillviinereid 200-kraadises ahjus, kuni need tõmbuvad pealt pruunikaks. Viimastel minutitel aseta ahju soenema ka ciabatta saiad.
2. Haki sibul ja hapukurk väikesteks kuubikuteks.
3. Viiluta tomat ja lõigu jääsalat väikesteks ribadeks.
4. Serveeri kõik hakitud/viilutatud hea eraldi kaussides, nii saab igaüks omale meelepärast saia vahele paigutada. Aseta saia vahele kõigepealt grillviiner, seejärel laota vahele kõike seda, mida hing ihkab ning viimasena nirista ohtralt peale majoneesi, ketšupit ja sinepit.
Allikas: kodukokad
Peakokk: Tomi
Pastaroog
300 g pastat
200 g singikuubikuid
200 g purustatud tomateid
100 g juustu
1 sibul
1 sl õli
* Keeda pasta soolaga maitsestatud vees
* Haki sibul tükkideks ja kuumuta pannil õliga klaasjaks.
* Lisa singikuubikud ja prae pisut.
* Lisa purustatud tomat ja maitsesta segu pipra ja soolaga.
* Kurna pasta ja vala tagasi potti. Lisa tomati-singisegu ja kuumuta veidi aega.
* Serveerimisel raputa peale riivitud juustu.
Peakokk: Märten
Küpsisetort
2 pakki tavalisi kandilisi küpsiseid
1 dl moosi
400g hapukoort
1 dl marju (sõstrad, jõhvikad)
100 g šokolaadi Bitter (ilma lisanditeta)
1 puhas väike kilekott
* Lao taldrikule küpsiseid, määri nendele pool moosist.
* Lao nendele veel küpsiseid ja määri nendele ülejäänud moos.
* Murra ülejäänud küpsised tükkideks ja sega hapukoorega.
* Tõsta küpsise-koore segu ühtlase kuhjana tordile.
* Pane marjad tordi peale.
* Murra šokolaad tükkideks ja pane kilekotti.
* Täida kauss võimalikult kuuma kraaniveega ja aseta šokolaad koos kilekotiga otsapidi vette.
* Kui šokolaad on täiesti sulanud, siis lõika kääridega koti otsa väike auk ja nirista sokolaad sigri-migri triipudena tordile.
* Pane tort külmkappi.
Peakokk: Reno
No comments:
Post a Comment