Tuesday, February 7, 2012

6a

Kana-lehttaigna korvikesed















Peakokk: Agnes


Kana riisiga + külm kaste


1 pakk metsikut riisi
500g kanafileed
Kaste:
kolmveerand pakki hapukoort
3 lusikat ketšup
3 lusikat majonees

Valimistamine:
Pane vesi keema. Lisa sool. Kui vesi keeb siis lisa riis ja keeda 18 minutit. Kanafilee prae lihamaitseaine ja kanamaitseainega. Kastme valmistamiseks sega kokku majonees, ketšup ja hapukoor.
Head isu! : )))
Peakokk: Triine


Vahukoore-banaanitort



2 pakki vilma erika tordipulbrrit
400 ml vett
5-6 banaani
50g fariinisuhkrut
pool sidrunit
400 ml vett
1-2 spl suhkrut
immutamiseks siirupit

valmista tordipulbrit tordipõhi.(pakendil) lõika tordipõhi kolmeks.
purusta3 banaani,lisa fariinisuhkur ja sidrunimahl ning keeda moosiks.
vahusta vahukoor suhkruga.
niisuta esimene toripõhja kiht ning kata see banaanimoosiga.sellele aseta teine tordipõhi immuta ja lisa vahukoort. aseta peale kolmas kiht ja kata see banaanimoosiga,kõige peale aseta kiht vahukoort ja kaunista banaani viilude ja nonparellidega . :D














Peakokk: Sandra

No comments:

Post a Comment