Caesari salat kanalihaga
Hästi toitev ja rammus salat, mis täidab kiiresti kõhtu.
|
Sega juust, majonees, purustatud küüslauk, äädikas ja maitseained kastmeks. Ühenda kausis poolitatud tomatid, rebitud salat, kanatükid ja krutoonid (krutoonide valmistamiseks tõsta viis kuubikuteks lõigatud saiaviilu ahjupannile, raputa üle 3 sl oliiviõli, 1 tl soola ja 0,5 tl musta pipraga. Küpseta 200 °C juures 5–8 minutit)
Lisa kaste ja lase veidi maitsestuda.
Peakokk: Caroly
Porgandipüreesupp juustuste saiakuubikutega
Allikas: 100 rooga Lihtne porgandisupp saab põnevat lisamaitset jupikesest värskest ingverist ja kookospiimast. 4 -le
|
Valmistusaeg:
1. Koori ja tükelda kartulid, porgandid, küüslauk ja ingver. Puhasta ja viiluta porru. Pane tükeldatud köögiviljad koos veega keema ja keeda umbes 20 minutit, kuni köögivilja on pehmed. Püreeri supp saumikseriga ja lisa kookospiim, maitseained ning kuumuta keemiseni.
Serveeri juustuste saiakuubikute ja värske maitserohelisega.
2. Saiakuubikute tegemiseks lõika saiaviiludel ääred ära ja tükelda need väikesteks kuubikuteks. Kuumuta pannil võist ja õlist segu ja küpseta saiakuubikud kuldpruuniks. Sega veel soojad saiakuubikud riivjuustuga ja soovi korral paprikapulbriga.
Peakokk: Emma
Allikas:toidutare
Kohupiima-kirsikook
Foto: Birgit
No comments:
Post a Comment