1 sai
1karp tuunikalakonservi tomatis
100g merevaiku
2sl majaoneesi
1-2 tomatit
valmistamine:
nõruta tuunikalakonserv, sega toasooja merevaigu ja majoneesiga serveeri kuumadel rõstitud saiadel ja kaunista tomativiiludega.
Peakokk: Maria
Ürtidega broilerikintsud röstitud tomatitega
600 g Rannamõisa jahutatud broilerikintse, kondita/nahata
Ürdisegu:
Kimbuke ürte (basiilikut, tüümiani, tilli, peterselli)
2 küüslauguküünt
0,5 sidruni riivitud koor
soola, pipart, suhkrut
1-2 sl mahedat sinepit
2-3 sl oliiviõli
Kimbuke ürte (basiilikut, tüümiani, tilli, peterselli)
2 küüslauguküünt
0,5 sidruni riivitud koor
soola, pipart, suhkrut
1-2 sl mahedat sinepit
2-3 sl oliiviõli
Röstitud tomatid:
7 tomatit
parmesani
ürdisegu
7 tomatit
parmesani
ürdisegu
Ürdisegu
valmistamiseks aseta kõik ained kaussi, maitsesta ning mikserda kõik
ühtlaseks massiks. Hõõru saadud pastaga kokku broilerikintsud, jättes
paar lusikatäit röstitud tomatite valmistamiseks. Grilli või aseta
kintsud kergelt õliga piserdatud ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi 30
minutit.
Samal
ajal valmista ette tomatid: lõika need pooleks, määri lõikepoolele
peale ürdisegu, raputa peale soola ning rohkelt parmesani juustu. Grilli
või aseta tomatipoolikud vormi broilerikintsude vahele ning jäta ahjus
küpsetamist. Seejärel võta vorm ahjust, riivi peale mõnusas koguses
parmesani ning serveeri.
Peakokk: Diana
LUMEMARJAKOOK
kogus kostis-ja maitseained
150g võid
beseeküpsised
tuhksuhkur
JÕHVIKAKASTE
200g jõhvikaid
tuhksuhkur
VALMISTAMINE
Vahusta toasoe või ja suhkur mikseris heledaks vahuks. Lisa ükshaaval munad ja vahustada veel. Sega eraldi anumas kokku jahu, kakao, küpsetuspulber ja maitseained ning sega kuivained ettevaatlikult alt üles segades tainasse. Lisa kuivatatud jõhvikad ja ingverisukaad ning kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 26 cm läbimõõduga koogivormi. Raputa peale beseepudi. Küpseta 160-kraadises pöördõhuga ahjus 30–35 minutit või kuni kook on läbiküpsenud. Jahtunult sõelu peale tuhksuhkrut. Serveeri koos jõhvikakastmega, see tasakaalustab koogi magusust. Jõhvikakastmeks purusta 200 g kodumaiseid jõhvikaid ning suru läbi metallsõela, et eraldada kestad. Sõelu püreele juurde maitsekohane kogus tuhksuhkrut. Sega ja serveeri.
Peakokk:Gretten
kogus kostis-ja maitseained
150g võid
3 muna 150 g suhkrut 150g nisujahu 2sl kakao 1tl küpsetuspulbrit 1tl piparkoogimaitseaine 75g jõhvikaid (kuivatatud) 4-5tükikest ingverisukaadi |
tuhksuhkur
JÕHVIKAKASTE
200g jõhvikaid
tuhksuhkur
VALMISTAMINE
Vahusta toasoe või ja suhkur mikseris heledaks vahuks. Lisa ükshaaval munad ja vahustada veel. Sega eraldi anumas kokku jahu, kakao, küpsetuspulber ja maitseained ning sega kuivained ettevaatlikult alt üles segades tainasse. Lisa kuivatatud jõhvikad ja ingverisukaad ning kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 26 cm läbimõõduga koogivormi. Raputa peale beseepudi. Küpseta 160-kraadises pöördõhuga ahjus 30–35 minutit või kuni kook on läbiküpsenud. Jahtunult sõelu peale tuhksuhkrut. Serveeri koos jõhvikakastmega, see tasakaalustab koogi magusust. Jõhvikakastmeks purusta 200 g kodumaiseid jõhvikaid ning suru läbi metallsõela, et eraldada kestad. Sõelu püreele juurde maitsekohane kogus tuhksuhkrut. Sega ja serveeri.
Peakokk:Gretten
No comments:
Post a Comment