Tuesday, December 11, 2012

6c


Nuudlikotletid


-
KogusKoostis- ja maitseained
150  g Peenikesed nuudlid
150  g Riivjuust
2  tk Sibul
150  g Sink 
3  tk Muna 
Punt murulauku
Sool
Spagetimaitseainet


Valmistusaeg:

Keeda nuudlid, kurna ja jahuta. Sega kokku munade, juustu, peeneks hakitud sibula ja singi ning murulauguga. Tõsta tainas lusikaga pannile ja prae mõlemalt poolt kiiresti kuldkollaseks. Söö tomatisalatiga. Lapsed eelistavad kindlasti ketšupit :)

Allikas: toidutare
Peakokk: Merilyn



 

 

 

 

Mahe porgandikook toorjuustuglasuuriga 


 


Mahedamaitseline porgandikook vanilli, kaneeli ja muskaadiga.
kaheksale
l

Klopi munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa peenelt riivitud porgandid, sulavõi ja omavahel segatud kuivained.
Määri 24 cm läbimõõduga (lahtikäiv) koogivorm võiga ja puista üle jahuga (või vooderda küpsetuspaberiga).
Kalla tainas vormi ning küpseta 200kraadises ahjus 20-30 minutit. Kontrolli koogi küpsust puutikuga - kui koogi keskele torgatud puutikk enam tainaseks ei jää, on kook valmis.
Jahuta. Kummuta või libista valmis kook vaagnale.
Sega toorjuustuglasuuri ained omavahel ühtlaseks ning määri jahtunud koogile.
 

Peakokk: Janely

No comments:

Post a Comment