|
Valmistusaeg:
Keeda nuudlid, kurna ja jahuta. Sega kokku munade, juustu, peeneks hakitud sibula ja singi ning murulauguga. Tõsta tainas lusikaga pannile ja prae mõlemalt poolt kiiresti kuldkollaseks. Söö tomatisalatiga. Lapsed eelistavad kindlasti ketšupit :)
Allikas: toidutare
Peakokk: Merilyn
Keeda nuudlid, kurna ja jahuta. Sega kokku munade, juustu, peeneks hakitud sibula ja singi ning murulauguga. Tõsta tainas lusikaga pannile ja prae mõlemalt poolt kiiresti kuldkollaseks. Söö tomatisalatiga. Lapsed eelistavad kindlasti ketšupit :)
Allikas: toidutare
Peakokk: Merilyn
Mahe porgandikook toorjuustuglasuuriga
l
-
Tainas:
- 2 tk suurt muna
- 170 g suhkrut (2 dl)
- 1 tl vanillisuhkrut või -ekstrakti
- 100 g sulatatud võid
- 150 g riivitud porgandit (3 dl kokkusurutult)
- 120 g nisujahu (2 dl)
- 2 tl küpsetuspulbrit
- 0,5 - 1 tl kaneeli
- muskaatpähklit
-
Glasuur:
- 100 g Philadephia, Farmi vm maitsestamata toorjuustu
- 50 g pehmet võid
- 100 g tuhksuhkrut
- 1 tl vanillisuhkrut või -ekstrakti
Klopi munad ja suhkur kohevaks vahuks. Lisa peenelt riivitud porgandid, sulavõi ja omavahel segatud kuivained.
Määri 24 cm läbimõõduga (lahtikäiv) koogivorm võiga ja puista üle jahuga (või vooderda küpsetuspaberiga).
Kalla tainas vormi ning küpseta 200kraadises ahjus 20-30 minutit. Kontrolli koogi küpsust puutikuga - kui koogi keskele torgatud puutikk enam tainaseks ei jää, on kook valmis.
Jahuta. Kummuta või libista valmis kook vaagnale.
Sega toorjuustuglasuuri ained omavahel ühtlaseks ning määri jahtunud koogile.
Määri 24 cm läbimõõduga (lahtikäiv) koogivorm võiga ja puista üle jahuga (või vooderda küpsetuspaberiga).
Kalla tainas vormi ning küpseta 200kraadises ahjus 20-30 minutit. Kontrolli koogi küpsust puutikuga - kui koogi keskele torgatud puutikk enam tainaseks ei jää, on kook valmis.
Jahuta. Kummuta või libista valmis kook vaagnale.
Sega toorjuustuglasuuri ained omavahel ühtlaseks ning määri jahtunud koogile.
No comments:
Post a Comment