Lõhesalat muna ja avokaadoga
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 8 portsjonit
220 g | Peekon | |
2 tk | Avokaado | |
300 g | Roheline salat | |
3 tk | Keedetud muna | |
400 g | Lõhefilee (kuumsuitsutatud) | |
2 sl | Sidrunimahl | |
KASTE | ||
1.5 dl | Jogurt | |
1 dl | Majonees | |
3 sl | Šalottsibul (hakitud) | |
Till (hakitud) | ||
1 sl | Sidrunimahl | |
Sool | ||
Must pipar |
1. Sega jogurt, majonees, hakitud
sibul, till ja sidrunimahl. Maitsesta soola ja pipraga. Hoia 30 min
külmas.
2. Pruunista peekon pannil ja nõruta majapidamispaberil. Murra väiksemateks tükkideks. Koori ja viiluta avokaado, nirista peale sidrunimahla. Pane salat taldrikule. Tõsta peale peekon, muna, lõhe ja avokaado.
3. Nirista peale kaste ja maitsesta salat pipraga.
2. Pruunista peekon pannil ja nõruta majapidamispaberil. Murra väiksemateks tükkideks. Koori ja viiluta avokaado, nirista peale sidrunimahla. Pane salat taldrikule. Tõsta peale peekon, muna, lõhe ja avokaado.
3. Nirista peale kaste ja maitsesta salat pipraga.
Peakokk: Chrisanne
Allikas: toidutare
Kana-riisivorm
Vormirooga on lihtne valmistada: tuleb vaid ained kihiti vormi laduda ja kastmega üle valada. Ananassisalsa annab roale mõnusa magusterava maitse.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Viiluta porru ja pruunista õlis, tõsta pannilt. Tükelda broilerifileed ning pruunista samuti. Lao õliga määritud ahjuvormi kihtidena pool riisist, kanatükid, nõrutatud ananass, porru ja ülejäänud riis. Sega omavahel ananassikonservi vedelik, vahukoor, puljong, salsa ning must pipar, vala vormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 50 minutit. Serveeri rooga koos värske salatiga. Soovi korral riivi roale enne serveerimist suured ja õhukesed laastud parmesani. | ||||||||||||||||||||||||||||||||
Peakokk: Kristel
Allikas: toidutare
Kuum šokolaadikook
100 g võid
135 g poolmagusaid šokolaadinööpe
2 muna
150 g suhkrut
3 sl jahu
Kuumuta ahi 200 kraadini
Määri vormid võiga
Sulata šokolaadinööbid ja või
kuumavee vannil. Jäta veidikeseks jahtuma.Vispelda teises kausis
munad suhkru ja jahuga ning sega see mass veidi jahtunus šokolaadi
ja või seguga, Jaga saadud mass nelja võitatud küpsetusvormi.
Küpseta umbes 20 minutit kuni pind on krõbe ja sokolaad selle all
kreemjas. Aseta keraamilised vormid lusikatega alustaldrikule ja
serveeri jäätise või maaasika/vaarikamoosiga.
Peakokk: Hanna H.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
No comments:
Post a Comment