Singimaitseline juustupüreesupp
- 1 l vett
- 500 g kartuleid
- 500 g porgandeid
- 200 g singimaitselist sulatatud juustu
- 2 kanapuljongikuubikut
- Musta pipart
- Muskaatpähklit
- Petersellilehti
- Soovi korral röstitud saiakuubikuid
Riivi porgandid jämeda riiviga ja keeda puljongis umbes 5 minutit. Seejärel lisa kuubikuteks lõigatud kartulid. Kui kartul on pehmeks keenud, purusta segu saumikseriga. Lisa sulatatud juust, jahvatatud must pipar ja peenestatud muskaatpähkel. Vajadusel lisa ka soola. Kaunista maitserohelise ja röstitud saiakuubikutega.
Allikas: Kokkamine
Peakokk: Diana
Lihtne makaronivorm
Koostis | Koostis- ja maitseained | |
6 dl | Farfalled | |
150 g | Pehme suitsuvorst | |
4 tk | Tomat | |
2 tk | Muna | |
3 dl | Piim | |
0.5 tl | Sool | |
0.25 tl | Valge pipar | |
0.5 kimp | Murulauk | |
50 g | Riivjuust |
- Keeda makarone soolaga maitsestatud vees pakil oleva juhendi järgi. Loputa külma veega ja nõruta korralikult sõelal.
2. Lõika suitsuvorst kangideks.
3. Kuumuta vesi väikeses potis keemiseni, tõsta tomatid umbes 10 sekundiks vette ja koori.
4. Lõika kooritud tomatid sektoriteks.
5. Kata võiga määritud ahjuvormi põhi poolega makaronikogusest.
6. Puista peale kangideks lõigatud suitsuvorst.
7. Kata ülejäänud makaronidega.
8. Lao peale tomatisektorid.
9. Klopi munad lahti. Lisa piim, sool, pipar ja hakitud murulauk. Vala munasegu vormile.
10. Puista üle riivjuustuga.
11. Küpseta ahju keskmisel siinil 200ºC juures 30 minutit, kuni roog on kenasti pruun.
Kui soovid tugevamat tomatimaitset, kasuta kobartomateid.Allikas: toidutarePeakokk: MariannKohupiimapuding
Lihtne ja kiire kodune magustoit. Magusamaiate jaoks võib pudingi vahele poetada lusikatäie moosigi.
325g kohupiima
125g mascarponet
50g jahvatatud röstitud mandleid
50g suhkrut
4 munakollast
1 tl vanilliekstrakti
½ apelsini koor, peenelt riivitud
Eelsoenda ahi 170C kraadini. Sega mascarpone ja kohupiim ühtlaseks kergeks massiks. Teises kausis löö kokku munakollased, suhkur, jahvatatud mandlid, vanill ja apelsini koor. Lisa munasegu kohupiimasegule, sega läbi ja jaota nelja ramekin-vormi.
Küpseta ahjus 20-25 minutit. Serveeri marjade või toormoosi ja vahukoorega.Peakokk: Gretten
No comments:
Post a Comment