Ungari kanaroog riisiga
500 g kanafileed
1 keskmine baklažaan
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 roheline paprika
500 g tomateid
1 dl ketšupit
1,5 tl soola
1 tl piprasegu
1 tl paprikapulbrit
õli praadimiseks
+
lisandiks keedetud riis
Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ning pruunista pannil õlis 5-6 minutit, maitsesta soola ja pipraseguga. Lõika baklažaan kuubikuteks ja paprika peenteks ribadeks, pane kana hulka ning lase 10 min küpseda. Lisa ka kuubikuteks lõigatud tomatid, ketšup ,paprikapulber ja veel piprasegu. Küpseta, kuni kõik komponendid on peaaegu pehmed.
Peakokk: Emma
pestot
250 g mozzarellapallikesi
5 kirsstomatit
värsket basiilikut
Pane ahi 225 kraadi juurde soojenema. Lõika sai õhukesteks viiludeks. Määri viiludele pestot ja aseta igaühele poolik mozarellapall. Küpseta ahjus 5-10 minutit ehk kuni juust sulab ning muutub kuldkollaseks. Kaunista viilud kirsstomatisektori ja basiilikulehega.
1 keskmine baklažaan
1 kollane paprika
1 punane paprika
1 roheline paprika
500 g tomateid
1 dl ketšupit
1,5 tl soola
1 tl piprasegu
1 tl paprikapulbrit
õli praadimiseks
+
lisandiks keedetud riis
Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ning pruunista pannil õlis 5-6 minutit, maitsesta soola ja pipraseguga. Lõika baklažaan kuubikuteks ja paprika peenteks ribadeks, pane kana hulka ning lase 10 min küpseda. Lisa ka kuubikuteks lõigatud tomatid, ketšup ,paprikapulber ja veel piprasegu. Küpseta, kuni kõik komponendid on peaaegu pehmed.
Peakokk: Emma
Itaalia suupistesaiad
1 pikk sai
pestot
250 g mozzarellapallikesi
5 kirsstomatit
värsket basiilikut
Pane ahi 225 kraadi juurde soojenema. Lõika sai õhukesteks viiludeks. Määri viiludele pestot ja aseta igaühele poolik mozarellapall. Küpseta ahjus 5-10 minutit ehk kuni juust sulab ning muutub kuldkollaseks. Kaunista viilud kirsstomatisektori ja basiilikulehega.
peakokk: Kätlin
Kohupiimapannkoogid ehk sõrnikud
Imelihtsalt valmivad kohupiimapannkoogid sobivad oivaliselt
hommikusöögiks. Lihtsustatud variant sõrnikutest, kus jääb ära
tavapärane jahus paneerimine.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
400 g | Kohupiim | |
1 dl | Jahu | |
0.75 dl | Suhkur | |
0.5 tl | Sool | |
3 tk | Muna | |
2 tl | Vanill- või vanilliinsuhkur | |
Või praadimiseks | ||
SERVEERIMISEKS | ||
vahukoor | ||
vahtrasiirup |
või moos
Sega omavahel kohupiim, jahu, suhkur, sool, munad ja
vanillsuhkur. Lase tainal 30 minutit seista. Kuumuta pann ja pintselda
võiga. Prae sõrnikud nõrgal kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.
Peakokk: Liisa
No comments:
Post a Comment