Pitsakeerud
- u. 400g lehttaigent
- 100g salaamit
- 100g riivitud juustu
- u. 100g purustatud tomateid
- pitsa maitseainet
- basiilikut
- muna määrimiseks
Allikas: kokkamine
Peakokk: Kristo
Peekonisse mässitud seafilee riisi ja külma kastmega
Seafilee küpseb kiiresti. Peekonisse mässitult pole ka ohtu,
et liha seest kuivaks jääb.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 5 portsjonit
400g riisi
500 g | Sea sisefilee | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
100 g | Viilutatud toorsuitsupeekon | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Sool | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Must pipar | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Allikas: toidutare
Külm kaste
2dl majonees1 dl hapukoor
1 dl maitsestamata jogurt
1 sl terav tomatikaste
2 sl õunamahl
puljongipulber
Sega kõik ained omavahel ja lase enne serveerimist külmikus maitsestuda.
Peakokk: Aleks
Kohevad banaanipannkoogid
Kohevad banaanimaitselised pannkoogid on head ka ilma moosi ja mett juurde pakkumata. Seepärast sobivad need kiireks ja toitvaks hommikueineks nii suurtele kui väikestele tassi tee või kohvi juurde.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
2 tk | Banaan | |
0.5 tk | Sidrun (värskelt pressitud mahl) | |
3 tk | Muna | |
1 tl | Sool | |
2 - 3 spl | Suhkur | |
Vesi või | ||
0.5 dl | Piim | |
2.5 dl | Nisujahu | |
Õli (praadimiseks |
Vajuta banaanis kahvliga puruks ja sega sidrunimahlaga, nii
ei lähe banaanid enne tainasse lisamist pruuniks. Samuti annab
banaanidele mõnusalt hapuka nüansi. Eralda munadel kollased valgetest.
Lisa munakollastele suhkur ja pool soolast ning hõõru vahule. Seejärel
sega hulka purustatud banaanid ja vesi või piim. Lisa jahu ja töötle
tainas ühtlaseks. Vahusta munavalged ülejäänud soolaga tugevaks vahuks,
lisa tainale ja sega hästi ettevaatlikult läbi, nii et munavalget väga
ei purustaks, sest muidu pannkoogid ei kerki. Prae väiksemad
ülepannkoogid ja serveeri kohe.
Allikas: toidutare
Peakokk: Endry
No comments:
Post a Comment