Ampsukad
1 pk lehttainast
1 pk pitsakatet
1 pakk sinihallitusjuustu (sinine pakk)
1 pakk vürtsikat kastet (näit: tex-mex)
määrimiseks muna
Peakokk:Aristel
Täidisega hakkliharull makaronidega + salat
300 g makarone keeta, jahutada
Salat
3 tomatit
3 kurki
hapukoort
soola pipart
500 g hakkliha | ||
2 tk muna | ||
1 klaas riivsaia | ||
1 tk sibul | ||
* soola | ||
* pipar | ||
Täidis: | ||
150 ml majonees | ||
1 tk paprika | ||
250 g juust |
Sega hakkliha muna,riivsaia,hakitud sibula ja maitseainetega.Lase u. 15-20 minutit seista. Sega kokku täidis.Laota hakkliha küpsetuspaberile ühtlaselt ,selle peale laota täidis ühtlaselt ja keera rulli. Küpseta 180-200 kraadises ahjus u 20-30 minutit.
Allikas: toidutare
Peakokk: Greteliis
Kihiline magustoit
2 pk küpsiseid
1 pk vahukoort
100 g piimašokolaad
100 g maasikaid
Peakokk: Annabel
30.sept. - 2. tund
Krõbedad kartulisektorid
1 kg kartuleid
2 sl oliivõli
meresoola
pipart
paprikapulbrit
Kuumuta ahi 200 kraadini. Pese ja kuivata kartulid,aga ära koori. Lõika kartulid sektoriteks ja pane suurde kaussi. Lisa ülejäänud koostisosad ja sega, kuni kartulid on nendega üleni koos. Vala kartulid ahjuvormi. Küpseta 30-40 minutit, kuni kartulid on kuldpruunid ja läbi küpsenud.
Peakokk: Kerli
Caesari salat kanaga
SALAT:
300g Rooma või lehtsalatit
300 g Kirss- või tavalisi tomateid
2 tk Kanafilee
100 g Parmesani juustu
1 sl Hakitud murulauk
Sool ja pipar
SAIAKUUBIKUD: (võib ka kasutada valmis saiakuubikuid)
9 viilu valget saia
2 sl oliivōli
2 pressitud küüslauk
4sl riivitud parmesani juustu
KASTE:
Felixi Caesar salatikaste
Lao salatilehed taldrikutele või vaagnale. Viiluta tomatid ( kirsstomatid poolita ). Prae broilerifileed pannil väheses õlis mõlemalt poolt kuldseks ning maitsesta soola-pipraga. Jahuta veidi, lõika ribadeks ja tõsta salatile. Saiakuubikute tegemiseks lõika saialt servad ja lõika u 1 cm suurused kuubikud. Sega õli, purustatud küüslauk ja juust ning veereta saiakuubikuid seal sees. Pane kuubikud küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 175 kraadi juures ahju ülemises osas u 10 minutit ehk kuni kuubikud on võtnud ilusa värvi. Jahuta kuubikud ning tõsta salatile. Kalla salatile mõnus Felixi Caesar salatikaste ning kaunista Parmesani juustu laastudega.
300g Rooma või lehtsalatit
300 g Kirss- või tavalisi tomateid
2 tk Kanafilee
100 g Parmesani juustu
1 sl Hakitud murulauk
Sool ja pipar
SAIAKUUBIKUD: (võib ka kasutada valmis saiakuubikuid)
9 viilu valget saia
2 sl oliivōli
2 pressitud küüslauk
4sl riivitud parmesani juustu
KASTE:
Felixi Caesar salatikaste
Lao salatilehed taldrikutele või vaagnale. Viiluta tomatid ( kirsstomatid poolita ). Prae broilerifileed pannil väheses õlis mõlemalt poolt kuldseks ning maitsesta soola-pipraga. Jahuta veidi, lõika ribadeks ja tõsta salatile. Saiakuubikute tegemiseks lõika saialt servad ja lõika u 1 cm suurused kuubikud. Sega õli, purustatud küüslauk ja juust ning veereta saiakuubikuid seal sees. Pane kuubikud küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 175 kraadi juures ahju ülemises osas u 10 minutit ehk kuni kuubikud on võtnud ilusa värvi. Jahuta kuubikud ning tõsta salatile. Kalla salatile mõnus Felixi Caesar salatikaste ning kaunista Parmesani juustu laastudega.
Allikas: felix
Peakokk: Janeli
Pähkli-meekook
500 g lehttainast
1 dl pähkleid
150 g võid
2-3 sl mett
Peale
1dl pähkleid
1. Jaga lehtainas kolmeks (või neljaks) võrdseks osaks ja rulli laiali.
2. Purusta 1 dl pähkleid. Sulata kastrulis rasvaine, sega hulka mesi ja pähklitükid.
3. tõsta üks taignaplaat küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, määri peale pähli,mee ja rasvaine segu. Kata teise taignaplaadiga ning määri taas pähkliseguga. Kõige peale jääb kolmas (või neljas) taignaplaat,segu enamei tule.
4. Küpseta kooki ahjus 15-20 minutit. Purusta ülejäänud pähklid ja puista veidi enne valmimist koogile. Küpseta määratud aja lõpuni või kuldpruuni värvuseni.
Peakokk: Käti
No comments:
Post a Comment