Wednesday, September 21, 2016

5b

1. tund

Suupisted



rukkileivakrõpsud
riivjuust
küüslauk
majonees
sool

Segada koostisained ja asetada rukkileivakoortesse täidis.


Peakokk:Elisaveta

KARTULIVORM

1,5 kg kartulit
2-3 sibulat
300 g kodujuustu
200 g riivjuustu
2 muna
2 klaasi piima
maitseineid

Valmistusviis
Koori kartulid ja lõika viiludeks. Sega omavahel 100 g riivjuustu, kodujuust, sibulad maitseained. Lao pooled kartuli viiludest pannile kalla peale segu ning kata ülejäänud kartliviiludega. Puista peale teine 100g riivjuustu. Nüüd sega omavahel munad piim maitseained ning kalla kartulite peale. Lase ahjus valmida umbes 40 minutit ehk niikaua kuni kartulid on pehmed.
Serveerimisviis
kohe peale valmimist paku külalistele:)
Lisandid
salat,grillitud liha.
Kogus 6-8 inimesele.

Allikas: toidutare



Peakokk:Silvia


Soojad kohupiimasaiad

 

13 viilu saia
3 pakki kohupiima, 1 muna
100 g hapukoort
3 sl suhkrut
1sidruni riivitud koor
Kõik ained segada kokku
Segu asetada väikeste kuhjadena saiaviiludele. Ahi soojendada 200 kraadini. Asetada saiad ahju,küpsetada, kuni saiakate pruunistub.



Peakokk: Lissel Anett

No comments:

Post a Comment