Suupisted
rukkileivakrõpsud
riivjuust
küüslauk
majonees
sool
Segada koostisained ja asetada rukkileivakoortesse täidis.
Peakokk:Elisaveta
KARTULIVORM
1,5 kg kartulit
2-3 sibulat
300 g kodujuustu
200 g riivjuustu
2 muna
2 klaasi piima
maitseineid
Valmistusviis
Koori kartulid ja lõika viiludeks. Sega omavahel 100 g riivjuustu, kodujuust, sibulad maitseained. Lao pooled kartuli viiludest pannile kalla peale segu ning kata ülejäänud kartliviiludega. Puista peale teine 100g riivjuustu. Nüüd sega omavahel munad piim maitseained ning kalla kartulite peale. Lase ahjus valmida umbes 40 minutit ehk niikaua kuni kartulid on pehmed.
Serveerimisviis
kohe peale valmimist paku külalistele:)
Lisandid
salat,grillitud liha.
Kogus 6-8 inimesele.
Allikas: toidutare
Peakokk:Silvia
Soojad kohupiimasaiad
13 viilu saia
3 pakki kohupiima, 1 muna
100 g hapukoort
3 sl suhkrut
1sidruni riivitud koor
Kõik ained segada kokku
Segu asetada väikeste kuhjadena saiaviiludele. Ahi soojendada 200 kraadini. Asetada saiad ahju,küpsetada, kuni saiakate pruunistub.
Peakokk: Lissel Anett
No comments:
Post a Comment