Lehtaigna-juustuküpsised
lehttaigen
riivjuust
aroomisool
aroomisool
Lehttaigen rullida, lõigata ruudud, peale puistata riivjuust. Küpsetada 200 kraaadises ahjus kuni küpsised on kuldpruunid, peale puistata aroomisoola.
Peakokk: Õnn
Kihiline vorstiroog tomati ja kartuliga
|
Poolita kooritud sibul pikisuunas, lõika õhukesteks viiludeks ning kuumuta õli ja vee segus madalal kuumusel läbipaistvaks. Lisa viilutatud tomatid, tõsta pliidikuumust ja kuumuta veel paar minuti. Aseta rasvaga määritud ahjuvormi kihiti
kartuli-, tomati- ja vorstiviile ning sibulat. Lahusta sool koores, sega juurde pipar ja pitsamaitseaine ning kalla ahjuroa peale. Riputa pinnale riivjuustu ja küpseta 200° ahju keskmisel siinil 25 minutit. Serveeri kohe.
Allikas: toidutare
Peakokk: Johanna
Banaani-šokolaadikeeks
1
pakk Vilma sokolaadimuffini pulbrit
80 ml õli
150 ml vett
50 g Kalev Special
piimasokolaadi
2 banaani
Lisa
muffinipulbrile vesi, õli, purustatud banaanid ning tükeldatud
piimasokolaad. Vala segu keeksivormi ning küpseta 190o
C juures 35-45 minutit. Keeksi võib katta sokolaadiglasuuriga või
tuhksuhkruga.
No comments:
Post a Comment