Thursday, September 20, 2012

8a

 Suitsujuustu- porgandisalat

150 g suitsujuustu väikeste kuubikutena
toorest porgandit jämeda riiviga riivitult(koguseliselt umbes sama palju kui juustu)
õuna
majoonesi
soola
Kõik kokku segada ja lasta veidi maitsetel ühtlustuda.
 Juustusaiakesed

Pärmi-Lehttaigen
Riivitud juust
Rulli taigen. raputa peale riivitud juust. pane ahju 200kraadi juures. hoia ahjus niikaua kuni muutuvad kuldpruuniks.

Peakokk: Ave



Kanapasta






Ligikaudu 6 portsjonile
KogusKoostis- ja maitseained
250  g Pastatooted
150  g Spargelkapsas
1  küüs Küüslauk
200  g Kanafileeribad 
6  tk Šampinjonid
150  g päikesekuivatatud tomatid
250  g Rõõsk koor 10%

sool, pipar
Riivitud parmesan
150  g Küüslaugumaitseline toorjuust


Valmistusaeg:
Keeda pasta  ja spargelkapsaõisikud pehmeks. Pruunista pannil küüslauk, lisa seened ja kana. Lisa päiksekuivatatud tomatid, toorjust ja koor. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa pasta ja spargelkapsas. Sega läbi ja vala ahjuvormi, riputa peale Parmesani. Küpseta 200 kraadi juures 20  minutit. Serveeri värske salatiga.

Allikas: toidutare 

Peakokk: Claudia

 

Valge šokolaadi ja piparmündi vaht



KogusKoostis- ja maitseained
320.83  g Valge šokolaad (väikesteks tükkideks murtud)
2.92  dl Vahukoor
1.17  tk Munavalge 
0.29  tl piparmündiekstrakt
SOOVI KORRAL

värskeid mündilehti


Valmistusaeg:
Pane valge šokolaadi tükid kaussi, aseta kauss potis tasasel tulel keeva vee kohale ja hoia seal, kuni šokolaad on sulanud, segades aeg-ajalt õrnalt spaatliga. Kui šokolaad on sulanud, aseta kauss mõneks ajaks külma pinna peale jahtuma.
Mikserda teises kausis vahukoor, munavalge ja piparmündiekstrakt pehmeks vahuks, hoidu segu liiga jäigaks vahustamast.
Tõsta üks kuhjake saadud kreemi veidi jahtunud šokolaadisegule ja sega läbi, seejärel lisa šokolaadisegu õrnalt segades kreemile.
Tõsta saadud segu 6 väikesesse (60 ml) klaasi.
Tõsta klaasid külmkappi või pane hoopis 10–15 minutiks sügavkülma. Enne serveerimist kaunista mündilehtedega.

Allikas: toidutare


Peakokk: Merit

No comments:

Post a Comment