Suitsujuustu- porgandisalat
150 g suitsujuustu väikeste kuubikutena
toorest porgandit jämeda riiviga riivitult(koguseliselt umbes sama palju kui juustu)
õuna
majoonesi
soola
Kõik kokku segada ja lasta veidi maitsetel ühtlustuda.
Allikas:kiilike köögis
Juustusaiakesed
Pärmi-Lehttaigen
Riivitud juust
Rulli taigen. raputa peale riivitud juust. pane ahju 200kraadi juures. hoia ahjus niikaua kuni muutuvad kuldpruuniks.
Pärmi-Lehttaigen
Riivitud juust
Rulli taigen. raputa peale riivitud juust. pane ahju 200kraadi juures. hoia ahjus niikaua kuni muutuvad kuldpruuniks.
Peakokk: Ave
Kanapasta
Ligikaudu 6 portsjonile
|
Keeda pasta ja spargelkapsaõisikud pehmeks. Pruunista pannil küüslauk, lisa seened ja kana. Lisa päiksekuivatatud tomatid, toorjust ja koor. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa pasta ja spargelkapsas. Sega läbi ja vala ahjuvormi, riputa peale Parmesani. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit. Serveeri värske salatiga.
Allikas: toidutare
Peakokk: Claudia
Valge šokolaadi ja piparmündi vaht
|
|
Pane valge šokolaadi tükid kaussi, aseta kauss potis tasasel tulel keeva vee kohale ja hoia seal, kuni šokolaad on sulanud, segades aeg-ajalt õrnalt spaatliga. Kui šokolaad on sulanud, aseta kauss mõneks ajaks külma pinna peale jahtuma.
Mikserda teises kausis vahukoor, munavalge ja piparmündiekstrakt pehmeks vahuks, hoidu segu liiga jäigaks vahustamast.
Tõsta üks kuhjake saadud kreemi veidi jahtunud šokolaadisegule ja sega läbi, seejärel lisa šokolaadisegu õrnalt segades kreemile.
Tõsta saadud segu 6 väikesesse (60 ml) klaasi.
Tõsta klaasid külmkappi või pane hoopis 10–15 minutiks sügavkülma. Enne serveerimist kaunista mündilehtedega.
Allikas: toidutare
No comments:
Post a Comment