Friday, September 21, 2012

6b

 Viineripirukad

 Peakokk: Carola

Kanapasta

vaja läheb:
3-4 fileeritud kanafileed
400ml vahukoort
400ml kohvikoort
1karp toorjuustu
2 küüslauguküünt
1-2 suurt tomatit


kõigepealt tükelda kanafilee parajateks tükkideks pane pannile ja küpseta seni kuni liha on valgeks läinud. Võta kauss ja pane pannil olev kana kaussi. Koori küüslauk ning tomatit.Pane need pannile ja liiguta pidevalt(lisa sool ja pipar). Lisa vahukoort ja kohvikoort ning lase natuke pannil vaiksel tulel podiseda siis lisa toorjuust ning kõige lõpuks kana. Pane vesi tulele ja kui vesi on keema läinud lisa makaronid ja sool ning keeda u~7-10 minutit. Sega kõik kokku ning söö kohe soojalt!!!

Peakokk: Hanna T.


Šokolaadi keeks

170g piimašokolaadi
170g võid
4 kanamuna
1,5 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
1,5 dl nisujahu
soovi korral 2 spl konjakit

Sulata või,lisa tükeldatud šokolaad ja sega kuni kõik on sulanud.Vahusta munad suhkruga (umbes 10 minutit) ja lisa segule küpsetuspulbriga segatud jahu.Lisa šokolaadi-või segu.Vala segu küpsetuspaberiga voodertatud vormi.Küpseta 200C juures 20-30 minutit.



Peakokk: Liis K.

No comments:

Post a Comment