Viineripirukad
Peakokk: Carola
Kanapasta
vaja läheb:
3-4 fileeritud kanafileed
400ml vahukoort
400ml kohvikoort
1karp toorjuustu
2 küüslauguküünt
1-2 suurt tomatit
kõigepealt
tükelda kanafilee parajateks tükkideks pane pannile ja küpseta seni
kuni liha on valgeks läinud. Võta kauss ja pane pannil olev kana kaussi.
Koori küüslauk ning tomatit.Pane need pannile ja liiguta pidevalt(lisa
sool ja pipar). Lisa vahukoort ja kohvikoort ning lase natuke pannil
vaiksel tulel podiseda siis lisa toorjuust ning kõige lõpuks kana. Pane
vesi tulele ja kui vesi on keema läinud lisa makaronid ja sool ning
keeda u~7-10 minutit. Sega kõik kokku ning söö kohe soojalt!!!
Peakokk: Hanna T.
Šokolaadi keeks
170g piimašokolaadi
170g võid
4 kanamuna
1,5 dl suhkrut
1 tl küpsetuspulbrit
1,5 dl nisujahu
soovi korral 2 spl konjakit
Sulata või,lisa tükeldatud šokolaad ja sega kuni kõik on
sulanud.Vahusta munad suhkruga (umbes 10 minutit) ja lisa segule
küpsetuspulbriga segatud jahu.Lisa šokolaadi-või segu.Vala segu
küpsetuspaberiga voodertatud vormi.Küpseta 200C juures 20-30
minutit.
Peakokk: Liis K.
No comments:
Post a Comment