0,5 arbuusi
1 kobar viinamarja
100g valgehallitusjuustu
300g kodujuustu
Arbuusil ja viinamarjadel eemaldada seemned. Arbuus tükeldada kuubikuteks. Viinamarjad lõigata pooleks ja lisada kaussi. Lisa valgehallitusjuust ja kodujuust. Segada ja lasta 10 min seista.
Peakokk: Steelia
ŠSolkudsou
Kana-juustukaste riisiga
300- 500 g kanafileed
õli praadimiseks
1 kanapuljongikuubik
1-1,5 dl 3,5% piima või rõõska koort
200 g merevaiku kukeseentega
värsekt basiilikut
Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ja prae õlis kiiresti läbi. Lisa puljongikuubik ja pisut vett ja hauta kaane all 2-3 minutit. Lisa piim ja merevaik, hauta segades 5 min. Arvesta piima lisamisel, et ainus paksendaja on merevaik ning kuumalt on kaste vedelam pisut jahtudes , aga muutub paksemaks. Seega lisa sulatatud juustu pigem vähehaaval kui helde käega.Maitsesta kaste hakitud basiilikuga ning serveeri keedetud riisi või pasta ja värske salatiga.
Peakokk: Grete
Šokolaadi-trühvlikook
No comments:
Post a Comment