Küüslauguleivad
musta leiba
1dl õli
3 küüslauguküünt
1 tl soola
Lõika leivaviilud kangideks. Kuumuta pannil õli ja pruunista seal leibu 3- 4 minutit aeg-ajalt segades. Maitsesta soolaga. Tõsta pann tulelt ning sega leibade hulka purustatud küüslauk.
Peakokk: Laura
Pastaroog
Pastamakaronid
500 g
Hakkliha
250 g
1
sibul
1
paprika
1
porgand
1
spl soola
1
spl köögivilja maitseainet
1
küüslaugu küün
2
tomatit
1spl
õli
Riivida
porgand, tükelda paprika, sibul, küüslauk. Pruunista õlis
pehmeks. Lisa hakkliha, sool ja köögivilja maitseaine. Praadida
valmis. Pane vesi keema, lisa veele 1 spl õli, 1 spl soola ja kui
vesi keeb lisa pastamakaronid.
Peakokk: Heleri
Kaneelirullid
Lehttaigen
70 grammi võid
3 supilusikat kaneeli
5 supilusikat suhkrut
1 muna
Lehttaigen
rullida, määri võiga üle, sega suhkur ja kaneel ning puista segu
taignale. Kui suhkru ja kaneeli segu on puistatud keera rulli ja lõika
2-3 cm lõigud. Pane küpsetuspaberile ja määri munaga üle. Küpsetada 200
kraadi juures kuni saiakesed näevad välja kerkinud ja kuldsed.
No comments:
Post a Comment