Wednesday, September 26, 2012

5b


 Küüslauguleivad

musta leiba
1dl õli
3 küüslauguküünt
1 tl soola
Lõika leivaviilud kangideks. Kuumuta pannil õli ja pruunista seal leibu 3- 4 minutit aeg-ajalt segades. Maitsesta soolaga. Tõsta pann tulelt ning sega leibade hulka purustatud küüslauk. 


Peakokk: Laura





Pastaroog


Pastamakaronid 500 g
Hakkliha 250 g
1 sibul
1 paprika
1 porgand
1 spl soola
1 spl köögivilja maitseainet
1 küüslaugu küün
2 tomatit
1spl õli


Riivida porgand, tükelda paprika, sibul, küüslauk. Pruunista õlis pehmeks. Lisa hakkliha, sool ja köögivilja maitseaine. Praadida valmis. Pane vesi keema, lisa veele 1 spl õli, 1 spl soola ja kui vesi keeb lisa pastamakaronid.

Peakokk: Heleri

Kaneelirullid

Lehttaigen
70 grammi võid
3 supilusikat kaneeli
5 supilusikat suhkrut
1 muna

Lehttaigen rullida, määri võiga üle, sega suhkur ja kaneel ning puista segu taignale. Kui suhkru ja kaneeli segu on puistatud keera rulli ja lõika 2-3 cm lõigud. Pane küpsetuspaberile ja määri munaga üle. Küpsetada 200 kraadi juures kuni saiakesed näevad välja kerkinud ja kuldsed.






Peakokk: Tregetter

No comments:

Post a Comment