Ained:
500g külmutatud pärmi-lehttainast
1 muna
200g juustu
Valmistusviis:
Rulli tainas lauale lahti. Klopi lahti muna ja pintselda tainas munaga. Riivi juust ja raputa taignale. Lõika taignast meelepärase suurusega juustukangid, tõsta küpsetuspaberile ja küpseta 200 C juures 15-20 min. Head isu!
Arbuusisalat
Ained:
Pool keskmist arbuusi
Feta juustu tükid
Oliiviõli
Basiilik
Meelepärased maitseained
Valmistusviis:
Lõika arbuus kuubikuteks. Tükelda basiilik ja lisa ülejäänud ained ning sega salatiks. Söö kohe peale salati valmimist.
Peakokk: Sandra
Kanasupp
4 kanafileed
4 kartulit
4 porgandit
1 paprika, 1 kapsapea lillkapsast (ja/või paprikat, see on ka väga hea seal sees)
4 puljongikuubikut
maitseaineid (sool, pipar, loorber karri või kanamaitseaine kollase karriga, jms, mis meeldib)
Kanafilee tükelda väikesteks tükkideks, prae, lisa sool, pipar, karri. Vesi keema, köögiviljad tükeldada ja keema. Alguses porgand, natuke hiljem kartul, siis lillkapsas/paprika - keemise järjekorras, koos pannes lähevad viimased väga pudiks. Vette ka maitse järgi puljongikuubikut (pigem vähem, teisi maitseaineid on ka), soola, loorberit mitu lehte, võib ka vürtsi panna. Keeda köögiviljad enam-vähem pehmeks, lillkapsas võib ka natuke krõmpsuks jääda, lisa ka kanatükid, keeda natuke veel.
Peakokk: Kristiina
Toorjuustu - valge šokolaadi kook
Pöhi: 300g Digestive küpsiseid
100g vöid
Täidis: 400g toorjuustu
200g valget šhokolaadi
200g hapukoort
2 muna
1 tl vaniljet
Purusta küpsis kutteris, sega kokku sulavöiga. Küpseta ahjus 160 kraadi juures 10 min.
Sulata šokolaad vesivannil. Sega miksriga kokku toorjuust, hapukoor, munad, vanilje ja löpuks sulanud šokolaad. Aseta täidis pöhjale ja küpseta ahjus 150 kraadi juures umbes 35-40 min. kuni kook on ühtlaselt pealt pruun. Jahuta ja aseta külma.
Peakokk: Ingrid
No comments:
Post a Comment